Linköping: Singelolycka på Blästadgatan

Ambulans och räddningstjänst har larmats till Blästadgatan i Linköping där det ska ha inträffat en singelolycka med en personbil. Det finns för närvarande inga uppgifter om eventuella personskador.

Malmö: Explosion i byggnad

Foto: Fritz Schibli / FZ Webbfilm

Någon form av explosion har inträffat inomhus i en byggnad på Spånehusvägen i Sorgenfri, Malmö. Flera polispatruller samt även ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Uppdatering: Enligt ännu obekräftade uppgifter ska det vara vid en Pizzeria explosionen ska ha inträffat och det finns ännu inga uppgifter om någon person har skadats.

Uppdatering: Ingen person ska ha kommit till skada då Pizzerian var stängd och detonationen ska ha orsakat mindre skador vid ingången till pizzerian.

Leksand: Singelolycka på Sågmyravägen

En singelolycka har inträffat på Sågmyravägen i Sågmyra mellan Leksand och Bjursås. Det är oklart om föraren som har färdats ensam i fordonet har kommit till skada och ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Hallsberg: Singelolycka utanför Sköllersta

En singelolycka har inträffat på riksväg 51 straxt söder om Sköllersta utanför Hallsberg. Enligt uppgifter ska en person vara skadad och räddningsenheter är på väg till platsen.

Västerås: Grov misshandel

Flertalet polispatruller larmades ikväll till Skallbergsgatan med anledning av att en 27-årig man blivit slagen av en gärningsman som använde sig av ett tillhygge. 27-åringen är inte allvarligt skadad men kördes ändå upp till sjukhuset av ambulanspersonal. Gärningsmannen hann lämna brottsplatsen innan polisen hann till platsen. Sökandet efter gärningsmannen kommer att fortgå under kvällen. Brottet rubriceras just nu som grov misshandel.

Växjö: Singelolycka i Sandsbro

Ambulans och polis är larmade till Moränvägen vid Sandsbro, Växjö där en personbil uppges ha kört in i en container.

Kinda: Trafikolycka vid Bjälebo

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på länsväg 134 nära Bjälebo sydost om Rimforsa. Det är ännu oklart hur många som färdats i fordonen och om någon av dessa har kommit till skada. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Linköping: Person påkörd på Grenadjärgatan

Ambulans och räddningstjänst har kallats till Gredandjärgatan i Skäggetorp där en person ska ha blivit påkörd av en personbil.

Åtvidaberg: Cyklist påkörd av personbil

En cyklist har blivit påkörd av en personbil på Söderleden i Åtvidaberg. Det är ännu okänt vilka skador cyklisten har ådragit sig och ambulans och polis har kallats till platsen.

Filipstad: Trafikolycka utanför Nykroppa

Ambulans och räddningsenheter är på väg till riksväg 26 mellan Nykroppa och Storfors där det ska ha inträffat en trafikolycka med flera fordon inblandade.

Norrköping. Man misstänks för drograttfylleri

Polisen stoppade vid 14-tiden en bilist för kontroll på Lidaleden i Norrköping. Mannen som körde visade tecken på narkotikapåverkan. Han togs med för provtagning och är misstänkt för drograttfylleri.  Polisen beslagtog bilnycklarna för att förhindra fortsatt brottslighet. Mannen är i 25-årsåldern.

Orsa: Lastbil av vägen utanför Noppikoski

En utlandsregistrerad lastbil har kört av vägen på E45 vid Kvarnberget Noppikoski.  Enligt anmälaren är lastbilen helt av vägen och den ensamma föraren är oskadd. En del av lasten har fallit ur lastbilen. Det är inte känt om det är begränsad framkomlighet men polis ska vara på väg till platsen.

Götene: Brand i villa

Ambulans och räddningstjänst har larmats till Häckgatan i Götene där det ska ha börjat brinna i en villa. Det finns ännu inga uppgifter om hur omfattande branden är då räddningsenheter precis kommit på plats.

Uppsala. Rån mot Net onNet

Minst två maskerade gärningsmän rånade på förmiddagen Netonnet i Stenhagen i Uppsala.Rånarna bar på pistolliknande föremål och flydde från platsen i ett fordon. Det är inte känt vad de fick med sig från platsen.

Katrineholm: Trafikolycka på Vingåkersvägen

En personbil har kört in i en plogbilen och därefter i en husvägg på Vingåkersvägen i Katrineholm. Räddningsenheter är just nu på plats och enligt uppgifter ska en person ha skadats.