Huddinge: Person anträffad skottskadad

Foto: Pontus Altin / Pressfotograf

En person är påträffad med skottskador i en bil vid Kungens Kurva. I samband med detta har en bil setts lämna platsen i hög fart. Flera vittnen ringer SOS och berättar att person/personer i en bil har skjutit mot en annan bil vid Kungens Kurva och sedan lämnat i hög fart.

Flera patruller är på brottsplatsen och i området för att prata med vittnen / inringare för att få klarhet i händelsen. Den skadade personen är förd till sjukhus med allvarliga skador. Ytterligare en person som befann sig i bilen är förd till sjukhus med oklara skador. Förundersökning är inledd om försök till mord skriver polisen på sin sida.

Botkyrka: Skottlossning i Fittja

Foto: Pontus Altin / Pressfotograf

Vid 14.30-tiden larmades flera polispatruller till en bensinstation i Fittja där en person ska ha avlossat skott mot en annan person. Även helikopter skickades till området. Enligt uppgifter ska ingen person ha träffats och man söker nu efter personer som setts springa från platsen.

Mark: Singelolycka utanför Skene

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

En singelolycka inträffade vid 14.20 på länsväg 156 strax öster om Skene. Två personer ska ha färdats i fordonet och båda fördes i ambulans till sjukhus.

Örebro: Trafikolycka på E18

En trafikolycka har inträffat på E18 nära Glanshammar öster om Örebro. Enligt uppgifter ska en lastbil och en personbil vara inblandade i olycka och räddningsenheter har precis kommit på plats. Trafikverket uppger att det just nu råder mycket begränsad framkomlighet i båda riktningar. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. Larmet om olyckan kom in strax före 04 på lördagsmorgonen.

Haninge: Person skottskadad i Jordbro

Foto: Pontus Altin / Pressfotograf

Polis och ambulans kallades strax före 23 till Jordbro med anledning av att en person blivit skottskadad. När polis kom till platsen som är utomhus anträffas en person som är skottskadad. Personen är allvarligt skadad och förd med ambulans till sjukhus. En polisinsats pågår för att leta efter gärningsperson/personer. Brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Stockholm: Misstänkt mord

Foto: Pontus Altin / Pressfotograf

Ambulans och polis kallades vid 22.30-tiden till en lägenhet i Farsta Strand med anledning av ett sjukdomsfall. När polis och ambulans kom till platsen anträffades en skadad person som fördes med ambulans till sjukhus. Personen har nu avlidit. Omständigheter kring dödsfallet gör att det inte går att utesluta brott. En förundersökning gällande mord är inledd skriver polisen på sin sida. Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning och tre personer har gripits i ärendet.

Sollentuna: Misstänkt skottlossning

Foto: Pontus Altin / Pressfotograf

Flera polispatruller samt även ambulans befinner sig just nu i Häggvik sedan man fått in samtal om en skadad person och att man hört flera smällar som lät som skott. Man har ännu inte anträffat någon person.

Norrköping: Tåg och bil i kollision

Foto: Ulf Wigh

Ett persontåg och en personbil har kolliderat strax före Sikudden strax före sex på fredagen. Olyckan har inträffat vid en övergång som inte motorfordon får passera. Enligt uppgifter ska föraren ha klarat sig chockad från händelsen men behövde inte transporteras till sjukhus.

Foto: Ulf Wigh

Botkyrka: Kvinna utsatt för våldtäkt

En förundersökning gällande våldtäkt är inledd efter att en kvinna uppgett att hon blivit överfallen och våldtagen av en för henne okänd man. Den misstänkta våldtäkten ska inträffat i ett skogsparti i Alby strax före klockan 15. En person som var ute och promenerade påträffade kvinnan och larmade polis.

Målsägande är förd till sjukhus för kontroll. Polis är på plats och jobbar med att samla in information om händelsen. En misstänkt brottsplats är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att göras. Ingen är ännu gripen.

Norrköping: Flera brann vid Maxihallen

Nyköping: Lastbilsolycka på E4

En lastbilsolycka har inträffat på E4 i södergående riktning i höjd med Ålberga. Larmet om olyckan kom in strax efter 23 på torsdagskvällen och räddningsenheter är just nu på plats. Det råder helt stopp i södergående riktning.

Norrköping: Brand i bilar

Foto: Ulf Wigh

Klockan 21.49 fick räddningstjänsten larm om en bil som börjat brinna vid Maxihallen på Hangargatan i Fyrby. Vid framkomsten hade branden spridit sig till ytterligare två fordon.

Foto: Ulf Wigh