Linköping: Rökutveckling i lägenhet

Räddningsenheter har larmats till en bostadsfastighet på Rydsvägen i Linköping där man ska ha rökutveckling i en lägenhet. Det är ännu oklart om någon person finns i den aktuella bostaden.

Degerfors: Brand i byggnad

Det brinner i en byggnad på Bruksvägen i Degerfors. Räddningsenheter är på väg till platsen och det är ännu oklart hur omfattande branden är eller om någon har kommit till skada.

Svenljunga: Singelolycka på väg 156

En singelolycka med en personbil ska ha inträffat på länsväg 156 söder om Svenljunga nära Kinds Golfklubb. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Lidköping: Brand i Vinninga


Foto: Torbjörn Axelsson
Räddningstjänsten och polis är på väg till Lindärva utanför Vinninga där det ska brinna i en fristående byggnad.

Uppdatering: När räddningsenheterna kom på plats var byggnaden övertänd och gick inte att rädda. Vad som orsakat branden är ännu oklart.

Skara: Trafikolycka på E20

Utryckningsfordon är på väg till E20 straxt väster om Skara där det ska ha inträffat en trafikolycka mellan flera fordon. Om det är personskador finns ännu inga uppgifter om.

Vara: Singelolycka i Kvänum

En singelolycka har inträffat i Kvänum norr om Vara. Enligt uppgifter ska en personbil kört av vägen och in i en villaträdgård. Om någon har skadats är ännu oklart.

Perstorp: Rökutveckling från källare

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Fasanvägen i Perstorp där man ska ha rökutveckling från en källare. Vad som orsakar röken är ännu oklart.

Lund: Villabrand i Dalby

Räddningsenheter har larmats till Elverksvägen i Dalby där det ska börjat brinna i en villa. Hur omfattande branden är finns inga uppgifter om.

Uppdatering:  En person har förts med ambulans till sjukhus för kontroll uppger polisen på sin sida. Brandorsaken är inledningsvis okänd.

Östersund: Trafikolycka på E14

Ambulans och räddningstjänst är på väg till E14 i höjd med Ope Flygfält där det ska ha inträffat en trafikolycka mellan flera fordon.

Borlänge: Singelolycka vid Backaviadukten


Foto: Rickard Sjödin / Sjodins-Foto
En singelolycka har inträffat vid Backaviadukten i Borlänge. Utryckningsfordon är på väg till platsen och det finns inga uppgifter om skadeläget på de inblandade. Enligt de första uppgifterna ske en personbil glidit in i en cementvägg.

Hallsberg: Trafikolycka på riksväg 51

En trafikolycka inträffade vid 17-tiden på riksväg 51 nära Sköllersta. Enligt uppgifter ska det vara en mindre lastbil och en personbil som har kolliderat. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador.

Umeå: Singelolycka utanför Sörfors

Ambulans och räddningstjänst larmades vid 16.45 till E12 utanför Sörfors väster om Umeå där det ska ha inträffat en singelolycka med en personbil.