Örnsköldsvik: Lastbilar av vägen

En olycka med lastbilar inträffade straxt före sju på E4 vid Skule, Bjästa. Enligt de första uppgifterna har två lastbilar gått av vägen i norrgående körriktning. En av lastbilarna ska sitta fast i mitträcket. Det är helt stopp i norrgående riktning och begränsad framkomlighet i södergående. Det uppges vara väldigt halt på platsen.  Bärgare är beställda för att flytta lastbilarna skriver polisen på sin sida.

Fagersta: Brand i lägenhet


Foto: Niklas Hagman
Vid 16.30-tiden utbröt en brand i en lägenhet på Hantverksgatan i Fagersta. Räddningstjänsten, polisen samt ambulansen har varit på platsen. En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet är inledd och lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning. I nuläget är det oklart hur branden har startat. En person som skall ha befunnit sig i byggnaden skall ha fått föras med ambulans för kontroll då personen andats in rök.

Berg: Lastbilsolycka utanför Klövsjö

En lastbilsolycka har inträffat på länsväg 315 nära Torrvallen söder om Klövsjö. Enligt ännu obekräftade uppgifter kan ekipaget vara lastat med farligt gods. Ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Norrköping: Trafikolycka på Koppargatan


En trafikolycka har inträffat på Koppargatan i Norrköping. Räddningstjänsten är på plats och dirigerar trafiken tills fordonen är borta. Ingen person ska ha kommit till skada vid olyckan uppger Räddningstjänsten Östra Götaland.

Lidköping: Brand i lägenhet

Räddningstjänst och ambulans har larmats till en bostadsfastighet på Norra Kyrkogatan i Lidköping där man ska ha någon form av brand i en lägenhet.

Katrineholm: Trafikolycka på Värmbolsvägen

Två bilar ska ha krockat på Värmbolsvägen i korsningen med Vingåkersvägen utanför Katrineholm. Enligt SOS ska fyra personer vara drabbade. Räddningstjänsten som är på plats uppger att en ska ha skadats och förts i ambulans till sjukhus.

Växjö: Lastbil och minibuss i krock

En lastbil och en minibuss har kolliderat på riksväg 23 söder om Växjö. Ambulans och räddningstjänst har kallats till platsen och Trafikverket uppger att det just nu råder begränsad framkomlighet.

Ulricehamn: Brand i villa

Ambulans och räddningstjänst har larmats till en villa på Skogsrydsvägen i Ulricehamn där man ska ha någon form av brandtillbud.

Linköping: Buss och bil i krock

En buss och minst en personbil har kolliderat på Gärdalavägen i Hackefors, Linköping. Det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador och räddningsenheter är på väg.

Linköping: Trafikolycka på Lambohovägen

En trafikolycka mellan en lastbil och en personbil har inträffat på Lambohovsvägen i korsningen med Universitetsvägen i Linköping. Fyra personer ska vara inblandade i olyckan och ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Skellefteå: Singelolycka på E4

Ambulans och räddningstjänst har larmats till E4 mellan Ostvik och Byske där det ska ha inträffat en singelolycka med en personbil. Olyckan ska ha hänt i södergående körfält och det är risk för begränsad framkomlighet.

Vindeln: Olycka på väg 630

En trafikolycka inträffade på morgonen på länsväg 630 väster om Vindeln. Alla inblandade uppges vara ute ur bilarna. Oklart om någon är skadad skriver polisen.Vägen har spärrats av under räddningsarbetet då det är dålig sikt vid platsen för olyckan och det uppges vara halt.