Stockholm: Larm om rökutveckling

Räddningstjänsten larmades vid 02.30-tiden till en bostadsfastighet på Tempelriddarvägen i Bredäng .

Enligt uppgifter ska det komma mycket rök från en balkong på andra våningen i ett fastigheten. Man har precis kommit på plats och några ytterligare uppgifter om händelsen finns ännu inte.

Göteborg: Flera bilar i brand i Askim

Räddningstjänsten larmades strax före midnatt till ett flerbilsgarage i Askim där flera bilar ska ha satts i brand.

Enligt ännu obekräftade uppgifter ska ett 15-tal fordon brunnit när räddningsenheterna kom på plats. En förundersökning om mordbrand har inletts.

Avesta: En skadad vid brand

En person fick strax före midnatt föras till sjukhus med lindrigare skador i samband med en lägenhetsbrand i Karlbo.

Räddningsledaren beslutade att utrymma tre trappuppgångar då det fanns risk för spridning och kraftig rök skriver polisen på sin sida.

Nacka: Mindre brand i radhus

Pontus Altin / Pressfotograf

Räddningstjänsten har larmats till en befarad brand i en radhuslänga i Nysätra, oklar omfattning. Polispatruller biträder räddningstjänsten.

Räddningstjänsten har släckt branden och sökt igenom huset och ingen person har påträffats. Ingen person har skadats. Det finns ingen brottsmisstanke.

Eskilstuna: Man hämtad till förhör

Polisen har under eftermiddagen hämtat in en man till förhör, som misstänkt för en serie av oprovocerade attacker mot framför allt kvinnor, i Eskilstuna.

Polisen kunde få tag i mannen efter tips från en person som kände igen honom genom det signalement som polisen har gått ut med. Han anträffades av polis nära Fors kyrka i centrala Eskilstuna strax efter kl 16.

Under kvällen kommer mannen att förhöras och delges misstanke om misshandel och ofredande i 15 fall. Sedan är det upp till en åklagare att fatta beslut om han ska anhållas eller ej. Mannen är i 20-årsåldern.

Norrtälje: Död person anträffad

En person har påträffats avliden i en bostad i Norrtälje kommun. Omständigheter på platsen gör att brott inte kan uteslutas.

Bostaden är avspärrad och tekniker kommer att göra en undersökning. En förundersökning är inledd om mord.

Ett godståg har spårat ur vid Tormestad med korsningen med Lv236 i Karlstad.

Det är flera vagnar som har spårat ur uppger polisen som är på plats för trafikdirigering. 

Sölvesborg: Lastbilsolycka på E22

En lastbilsolycka har inträffat på E22 straxt norr om Ysane norr om Sölvesborg. Larmet om olyckan kom in vid 13.10 på tisdagen.

Enligt de första uppgifterna ska fordonet ha kört in i någon bro på platsen. Om någon person har kommit till skada finns ännu inga uppgifter om.

Trolhättan: Misstänkt farligt föremål

En man hittade på morgonen vad han tror kan vara ett farligt föremål på Torngatan. Föremålet hittades utomhus och mannen ringde polis.

En avspärrning görs och nationella bombskyddet tillkallas, i väntan på bombskyddet evakueras några närliggande lägenheter.

Kl 08.57: En förundersökning inleds gällande grovt olaga hot samt brott mot brandfarliga och explosiva varor. Nationella bombskyddet är på plats.

Ulricehamn: Lastbilsolycka på väg 40

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 40 straxt öster om Ulricehamn. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Det råder just nu mycket begränsad framkomlighet i båda riktningarna. Det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador.

Eskilstuna: Tre gripna för människorov

Strax före klockan 23 på måndagskvällen greps tre personer i Eskilstuna misstänkta för människorov.

De gripna är två män och en kvinna. Samtliga har anhållits efter beslut av åklagare. Förundersökningen leds av åklagare och därför kommer polisen inte att lämna några ytterligare uppgifter i ärendet.

Ulricehamn: Singelolycka utanför Marbäck

Foto: David Skarland/DAVID-S FOTO

En singelolycka inträffade ikväll på länsväg 157 utanför Marbäck i Ulricehamns kommun.

En personbil ska ha kört av vägen och ner i viltstängslet. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus.