Norrköping: Man misshandlad

Polis och ambulans larmades vid 22.40-tiden på måndagskvällen med anledning av en misshandel utomhus på Repslagaregatan, Norrköping. En man hade blivit slagen i ansiktet av en annan man. Polis åkte till platsen och den skadade mannen togs omhand av ambulanspersonal. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. En anmälan om misshandel har skrivits.

Borås: Större polisinsats

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

En större polisinsats pågår under kvällen i Borås. Flera polispatruller med bland annat hundar samt även helikopter deltar. Enligt uppgifter ska det ha varit en ledig polis som observerade en efterlyst person.

Polisen vill dock inte gå ut med några uppgifter vad personen är efterlyst för. Fortfarande vid 23-tiden hade man inte påträffat personen.

Norrköping: Grov misshandel

Polisen larmades tidigare ikväll till Breda vägen i Norrköping där det fanns en skadad man. Han skulle ha blivit misshandlad med ett tillhygge inomhus i en bostad i närheten.

Polis kom till platsen och påträffade två män som greps misstänkta för grov misshandel. Den ena mannen är i 25-årsåldern, den andra är i 35-årsåldern. Brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning. Den misshandlade mannen, som är i 40-årsåldern, fördes till sjukhus. Skadeläget är oklart.

Norrköping: MC-olycka utanför Vånga

En olycka med en motorcykel har inträffat mellan Vånga och Gettorp. Räddningstjänsten från Skärblacka har precis kommit på plats och det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de som färdats på fordonet.

Linköping: Trafikolycka på E4

Södergående körfält är för närvarande avstängt på E4 nära Tiftrondellen sedan tre fordon har kolliderat. Enligt uppgifter ska en hästtransport, en lastbil och ytterligare ett fordon vara inblandade i olyckan. Ett av de inblandade fordonen ska ha kört igenom vajerräcket och hamnat i norrgående fil. Där är ett körfält avstängt. Flera räddningsfordon samt ambulanser är just nu på plats.

Gotland: Bil över kajkanten

En personbil körde vid 14.10-tiden över kajkanten i Slite på Gotland och hamnade i vattnet. Man har skickat både ambulanser samt räddningstjänst och sjöräddningsenheter då man ännu inte vet om någon person försvann i vattnet med fordonet.

Norrköping: Förare sprang från bil

 

Foto: Ulf Wigh

Ett vittne såg i natt en bilist som i hög hastighet körde av vägen. Det var på Lidaleden när man kör på E22 i riktning mot centrum. Därefter hade flera personer sprungit från bilen. Polisen fick tag i och kontrollerade tre män i 25-årsåldern, men det gick inte att säkerställa vem som hade kört. En av dem blev omhändertagen för tillnyktring. Han blev också misstänkt för ringa narkotikabrott (innehav samt bruk), och brott mot knivlagen då han hade ett knogjärn.

Norrköping: Bil med stöldgods stoppades

En polispatrull meddelade klockan 04.40 ledningscentralen att de hade stoppat en bilist i Ljura, Norrköping, och en kontroll i bilen visade att det fanns en hel del datorer där som polisen misstänkte var stulna. Där fanns även brytverktyg. Tre män och en kvinna fanns på platsen, samtliga greps, misstänkta för stöld. Kvinnan är i 35-årsåldern, männen är i 20-, 30- och 35-årsåldern.

Norrköping: Skottlossning i Navestad

Foto: Ulf Wigh

Vid 02-tiden inkom flera samtal om skottlossning i Navestad. Polispatruller som kom på plats har påträffat flera tomhylsor i Guldringen och platsen spärrades av. även ett skotthål i en fastighet konstaterades. Det finns ännu inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada.

Foto: Ulf Wigh

Norrköping: Gräsbrand i Skärblacka

Räddningstjänsten larmades vid 04.40 till Stationsvägen i Skärblacka där det enligt en anmälare ska ha börjat brinna i gräset. När räddningstjänsten kom på plats visade det sig vara lite byggmaterial som brann på en tomt.

Vindeln: Trafikolycka vid Stockträsk

En trafikolycka mellan två fordon inträffade vid 04.40 i natt på länsväg 363 mellan Stycksele och Åmsele norr om Vindeln. Två ambulanser samt räddningstjänst och polis skickades till platsen uppger polisens regionledningsbefäl.

Fyra personer ska vara inblandade i olyckan men det finns i nuläget ännu inga uppgifter om skadeläget på de drabbade. Vägen vid olycksplatsen stängdes av i båda riktningarna under räddningsarbetet uppger Trafikverket.

Gävle: Person skjuten

Polisen och ambulans larmades ikväll till området Andersberg, där flertalet samtal om skottlossning inkommer. På platsen anträffas en person skjuten som snabbt får vård av polis och ambulans. Personen har förts med ambulans till sjukhus.

En större insats pågår i området. Polisen hör olika vittnen, har spärrat av ett område kring brottsplatsen. En förundersökning om försök till mord har inletts av polisen.