Landskrona: En skadad i skottlossning

Foto: Jan Emanuelsson / TOPNEWS

Flera samtal inkom ikväll om en skottlossning på Koppargården i Landskrona. Polis som kom till platsen hittar en skadad man. Mannen förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt. Brottsplatsen spärras av i avvaktan på tekniker och polisen arbetar på platsen med att samla in information om händelsen som initialt rubriceras som försök till mord.

Norrköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat på E4 i höjd med Jursla norr om Norrköping. Olyckan ska ha inträffat i norrgående riktning och man kan räkna med begränsad framkomlighet. Enligt de första uppgifterna ska de som har färdats i fordonen själva ha kunnat ta sig ur.

Säter: Singelolycka på riksväg 70

Foto: Rickard Sjödin / Sjodins-Foto

En singelolycka inträffade på eftermiddagen på riksväg 70 straxt väster om Säter. En personbil ska ha kört in i vajerräcket. Det är oklart om någon person behövde transporteras till sjukhus.

Malmö: Lägenhetsbrand på Osbygatan

Foto: Fritz Schibli / FZ Webbfilm

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till en bostadsfastighet på Osbygatan i Malmö där det börjat brinna i en lägenhet. När man kom på plats rök det kraftigt från den aktuella bostaden. Det är inte känt om någon person kom till skada vid händelsen.

Östersund: Trafikolycka på E45

En tafikolycka har inträffat på E45 vid Lits Camping norr om Östersund. Tre personbilar ska vara inblandade i olyckan och samtliga personer ska själva ha kunnat ta sig ur. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Västervik: Trafikolycka på E22

En trafikolycka har inträffat på E22 söder om Skedshult nära gränsen mot Östergötland. Olyckan ska ha inträffat i norrgående körfält och man kan räkna med mycket begränsad framkomlighet vid platsen.

Båstad: Brand i byggnad i Grevie

Räddningstjänsten har larmats till Tvärstigen i Grevie där det ska brinna i någon form av byggnad. Hur omfattande branden är finns ännu inga uppgifter om.

Kalmar: Försvunnen man i Smedby

Polisen letar efter en försvunnen man som försvann från en vårdinrättning på Ingelstorpsvägen i Smedby vid 10-tiden idag. Mannen är dement och har svårt att hitta hem.

Signalement: Man, född 1949, ca 180 cm lång, smal, gråhårig, glasögon, svart mössa, svart skinnjacka och mörkgrå byxor. Det går bra att ringa polisen på 114 14 om man har upplysningar om mannen. Vid akut behov ring 112.

Arvika: Buss välte vid olycka

En buss välte på förmiddagen i samband med en trafikolycka påriksväg 61 utanför Chalottensberg. Enligt uppgifter ska en person ha skadats, hur allvarligt är inte känt. 

Sunne: Singelolycka på länsväg 241

En singelolycka inträffade vid femtiden på länsväg 241 i höjd med Annefors mellan Sunne och Munkfors. Det finns i skrivande stund inga uppgifter om skadeläget på de som färdats i fordonet.

Lönsboda: Singelolycka på riksväg 15

En singelolycka inträffat vid 03.30-tiden på riksväg 15 öster om Lönsboda nära gränsen till Blekinge. En person bil ska ha kört av vägen och hamnat i diket.

Mora: Brand i personbil

Räddningstjänsten larmades i natt till Tungärdsvägen på Sollerön utanför Mora där det börjat brinna i en fulltankad personbil. Enligt anmälaren skulle fordonet stå nära ett härbre.

Malmö: Rökutveckling i trapphus

Räddningstjänsten larmades i natt till en bostadsfastighet på Ängelholmsgatan i Möllevången där man hade mindre rökutveckling i ett trapphus. Vad som orsakat röken har inte framkommit.

Nybro: Singelolycka på riksväg 25

Ambulans och räddningstjänst larmades i natt till riksväg 25 mellan Nybro och Trekanten där det hade inträffat en singelolycka med en personbil. Det finns inga uppgifter om någon behövde föras till sjukhus.

Vingåker: Cyklist påkörd

Två cyklister fick i natt föras till sjukhus med okända skador efter att ha blivit påkörda av en personbil på länsväg 566 i höjd med Billsbro utanför Vingåker. För en av cyklisterna ska tillståndet vara allvarligt uppger polisen.