Stockholm: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten larmades straxt före fyra till Sigfridsvägen i Aspudden där det börjat brinna i en personbil. Vad som orsakat branden är i nuläget oklart.

Örnsköldsvik: Brandtillbud i lägenhet

Räddningstjänsten larmade i natt till en lägenhet på Nätragatan i Örnsköldsvik där man haft ett mindre brandtillbud  i en lägenhet. Det finns inga uppgifter om att någon person  ska ha kommit till skada.

Uppsala: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten larmades straxt efter ett till Valthornsvägen i Gottsunda där det ska börjat brinna i minst en personbil.

Stockholm: Två personer anträffade med skottskador

Två personer påträffade sent på torsdagskvällen med skottskador i Enskededalen, Stockholm. Enligt inringare har det hörts smällar och skottliknande ljud. Två personer har påträffats med skottskador och förts till sjukhus. Skadeläget är oklart.  Enligt vittnen ska flera personer ha lämnat platsen. Området söks av med hundpatrull  och brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Sandviken: Brand i busskur

Räddningstjänsten larmades straxt efter midnatt till Västerled i Sandviken där det ska börjat brinna i en busskur av trä.

Norrköping: Misstänkt föremål anträffat

Foto: Ulf Wigh / Mediabilden

Ett misstänkt föremål anträffades tidigare idag i en bostadsfastighet på Klingsbergsgatan i Norrköping. Anträffandet gjordes i samband med en husrannsakan då man anträffat en påverkad person och där beslut togs om husrannsakan. Bombgruppen från Stockholm fick åter igen köra till Norrköping. Man ska ha anträffat ett föremål men vad det rör sig om finns i nuläget inga uppgifter om. Det aktuella föremålet har transporterats bort och polispatruller och bombskyddet har lämnat platsen.

Foto: Ulf Wigh / Mediabilden

Uppdatering: Polisen har inlett en förundersökning om förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Tre personer har gripits och anhölls sent på kvällen.

Linköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka mellan en lastbil och två personbilar har inträffat på E4 i norrgående fil vid trafikplats Linköping Östra. Räddningsenheter är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter hur många personer som är inblandade eller om någon av dessa har skadats. Trafikverket uppger att det just nu råder begränsad framkomlighet.

Svenljunga: Singelolycka på väg 156

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto

En singelolycka har inträffat på länsväg 156 nära golfbanan söder om Svenljunga. En personbil uppges ha kört av vägen och in i ett träd efter att ha väjt för ett djur.

Linköping: Brand i Skäggetorp

Räddningstjänsten larmades i kväll till Skattegården i Skäggetorp där det börjat brinna i flera papperskorgar på området.

Skellefteå: Trafikolycka på E4

En trafikolycka inträffade i kväll på E4 i höjd med Brandstationen i Skellefteå. Olyckan ska ha inträffat i södergående fil. Det finns inga uppgifter om någon person behövde föras till sjukhus.

Enköping: Singelolycka på E18

En personbil har kört in i vägräcket på E18 nära trafikplats Gällby utanför Enköping. Två personer ska ha färdats i fordonet och räddningsenheter är på väg till platsen.

Norrköping: Röklukt i bostadsfastighet

Räddningstjänsten har larmats till Vattengränden i Norrköping där man känner röklukt i ett trapphus men kan inte lokalisera var det kommer ifrån.

Norrköping: Trafikolycka på Riksvägen

En trafikolycka har inträffat på Riksvägen i höjd med trafikplats Klockartorpet. Ambulans och räddningstjänst är på plats. Olyckan ska ha inträffat i norrgående körfält.

Norrköping: Cyklist och bil i krock

En bilist och en cyklist kolliderade på eftermiddagen på Brånnestadgatan i Norrköping uppger polisen. Det finns ännu inga uppgifter om vilka skador cyklisten ådragit sig.

Bollnäs: Lastbilsolycka på Vevlingevägen

En olycka med en mindre lastbil har inträffat på Vevlingevägen söder om Bollnäs. Enligt uppgifter ska föraren själv ha kunnat ta sig ur och det är oklart om det är personskador.