Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Vindsbrand på Nygatan

Foto: Ulf Wigh / Mediabilden Räddningstjänsten larmades vid 23-tiden till en bostadsfastighet på Nygatan i Norrköping där man hade kraftig rökutveckling från taket på byggnaden.  Enligt uppgifter ska det vara en brand på vinden till fastigheten. Minst en person har förts till sjukhus med rökskador. Foto: Ulf Wigh / Mediabilden Uppdatering: 00:12 Branden är under […]

Norrköping: Rökutveckling i terrängen

Ett flygplan har observerat rök från terrängen nära Bråxvik norr om Kättinge. Vad som orsakar röken är ännu oklart men räddningstjänsten i Östra Husby har kallats till platsen.

Åtvidaberg: Brand i terrängen

Räddningstjänsten i Åtvidaberg har larmats till en brand i terrängen öster om Mosshult utanför Åtvidaberg. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska det vara ett mindre område som brinner.

Norrköping: Lugn Hammarbymarch

Foto: Ulf Wigh Ett stort polisuppbåd såg ikväll till att supportrarna höll sig lugna då de vandrade upp till Östgötaporten och kvällens match mellan IFK och Hammarby.  Att man inte gillade IFK ropade man dock ut tydligt och klart under sin välbevakade march.

Norrköping: Röklukt i bostadsfastighet

Foto: Ulf Wigh Räddningstjänsten larmades ikväll till en bostadsfastighet på Albrektsvägen där man hade röklukt i trapphuset. Det visade sig vid framkomsten att röklukten orsakats av en torrkokning och någon ventilering i trapphuset behövde inte göras.

Norrköping: Trafikolycka på Riksvägen

Foto: Ulf Wigh En  person fick vid 17.30-tiden föras till sjukhus i samband med en trafikolycka på Riksvägen i höjd med Himmelstalund i Norrköping. Enligt uppgifter ska ett fordon ha kört in i det framförvarande.

Norrköping: Trafikolycka på riksväg 55

En trafikolycka har inträffat i höjd med Svängbågen på riksväg 55. Enligt uppgifter ska en personbil kört in i ett framförvarande fordon. Om någon har skadats vid olyckan har ännu inte framkommit.

Åtvidaberg: Trafikolycka på riksväg 35

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat på riksväg 35 straxt norr om Åtvidaberg.  Ambulans och räddningstjänst är på plats och man kan räkna med något begränsad framkomlighet. Det finns ännu inga uppgifter om någon person har kommit till skada.

Valdemarsvik: Skogsbrand

Räddnigstjänsten larmades på middagen till en skogsbrand mellan Valdemarsvik och Rullerum. Enligt uppgifter ska det brinna på flera ställen i terrängen.

Norrköping: Singelolycka på riksväg 51

Foto: Björn Persson En singelolycka inträffade på morgonen på riksväg 51 i höjd  med Svärtinge väster om Norrköping. Enligt uppgifter ska en person ha skadats och förts till sjukhus.

Norrköping: Brand i flerbilsgarage

Foto: Björn Persson Räddningstjänsten finns på plats på Hantverkaregatan i Norrköping där man har rökutveckling från ett flerbilsgarage under kvarteret. Larmet om händelsen kom straxt före elva ikväll. Klockan 23:15 uppger räddningstjänsten att garaget  fortfarande är rökfyllt och branden ej ännu lokaliserad. Inga personer uppges ha kommit till skada vid händelsen. Uppdatering:  Garaget är består av […]

Norrköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat mellan flera fordon på E4 vid avfart 121 till Ingelsta. Ambulans och räddningstjänst är på plats och det är inte känt om någon har skadats.