Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Bil och mc i krock

En personbil och en motorcykel kolliderade ikväll på Åselstavägen i Navestad. Ambulans och räddningstjänst skickades till platsen men vid framkomsten kunde man konstatera att ingen person hade kommit till skada.

Norrköping: Cyklist påkörd

En flicka i 10-årsåldern blev på förmiddagen påkörd av en bil i korsningen Kungsgatan och Slottsgatan. Ambulans, räddningstjänst samt polis kallades till platsen. Den unga cyklisten ska ha klarat sig med lättare skador men fördes enligt polisen till sjukhus i ambulans för kontroll.

Norrköping: Trailerdragare fast

En trailerdragare fastnade på middagen under bron vid Beckershovsrondellen i Norrköping. Ingen person kom till skada men polis kom på plats.

Norrköping: Biltjuv gripen

Polisen fick vid 22.30-tiden samtal om en pågående bilstöld i Klockaretorpet, Norrköping. Polis kom till platsen och bilen kördes iväg. Det blev ett kortare förföljande innan föraren av bilen stannade och sprang från platsen. På Kneippgatan fick polis stopp på mannen. Han gjorde kraftigt motstånd och blev sprejad med OC-sprej.I samband med ingripandet skadades en […]

Norrköping: Inbrott på företag

Polisen tog på middagen emot en anmälan gällande ett inbrott hos ett företag i området Butängen. Någon eller några personer ska ha tagit sig in i företagets lokaler genom att slå sönder samt lyfta av fönster. Polis har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Enligt anmälan har datorer samt […]

Norrköping: Trafikolycka vid Näkna

Visa större karta En trafikolycka mellan två fordon har inträffat i Näkna vid järnvägsbron. Fyra personer ska vara inblandade i olyckan och ambulanser samt räddnignstjänst är på väg till platsen.

Norrköping: Trafikolycka på Söderleden

En trafikolycka inträffade vid 13-tiden på Söderleden nära Kneippenrondellen. En motorcykel och en personbil ska ha varit inblandade i olyckan. Det är oklart om någon person behövde föras till sjukhus.

Finspång: Man och kvinna misshandlade

En misshandel inträffade vid 01.30-tiden på Bergslagsvägen i Finspång. Två personer, en man och en kvinna, hade blivit misshandlade med slag och sparkar av en annan kvinna. Den kvinnliga målsägande fördes till sjukhus i ambulans för kontroll och vård. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläget. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

Norrköping: Man misshandlad

Polis larmades vid 13.20-tiden till Knäppingsborgsgatan i Norrköping med anledning av en misstänkt misshandel. En man ska ha fått ett slag i ansiktet av en för honom okänd person. Gärningspersonen lämnade sedan platsen och då har en privatperson, en man i 35-årsåldern, följt efter och lyckats hålla kvar gärningspersonen tills polis kom dit. Gärningspersonen är gripen […]

Söderköping: Bilbrand i Västra Husby

Räddningstjänsten samt polis larmades vid 04.30-tiden till bygdegården där en personbil brann med öppna lågor några meter från byggnaden. När räddningstjänsten kom på plats var bilen helt övertänd. Vad som orsakat branden är ännu oklart och när branden var släckt tog polisen över ärendet.

Mjölby: Område avspärrat

Ett område runt Burger King i Mjölby har spärrats av sedan man anträffat ett misstänkt paket. Nationella bombskyddet är på väg till platsen för att undersöka paketet.

Norrköping: Singelolycka på väg 55

En singelolycka inträffade ikväll på riksväg 55 i södergående körfält nära avfarten till Hults bruk. Ambulans, räddningstjänst samt polis var på plats. Ingen ska dock ha behöva följa med ambulansen till sjukhus.