Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Finspång: Cyklist påkörd

En cyklist har blivit påkörd utanför Polisstationen i Finspång. Enligt uppgifter ska cyklisten inte ha ådragit sig några allvarligare skador och ambulans har nyligen kommit på plats.

Finspång: Rökutveckling i villa

Räddningstjänst samt ambulans har larmats till en villa på Skördevägen i Finspång. Enligt uppgifter ska man ha rökutveckling på övervåningen i byggnaden. Ingen person ska finnas kvar inne.

Valdemarsvik: Singelolycka på väg 212

En personbil har kört av vägen och hamnat på taket på länsväg 212 straxt innan Gryt utanför Valdemarsvik. Enligt uppgifter ska de som färdats i fordonet vara ur och det är oklart om dessa har skadats.

Linköping: Kökrock på riksväg 35

En kökrock med flera bilar har inträffat på riksväg 35 i höjd med Fillinge söder om Bankekind utanför Linköping.  Minst fyra personer uppges vara inblandade i olyckan och räddningsfordon är på väg till platsn.

Norrköping: Stal för 10.000 kronor i butiker

En väktare i centrala Norrköping kontaktade på eftermiddagen polisen och berättade att de hade ertappat två unga kvinnor med att stjäla varor. Kvinnorna är i tonåren, men straffmyndiga. Deras föräldrar har kontaktats. Kvinnorna ska ha stulit varor till ett värde på totalt cirka 10 000 kronor, från sammanlagt sex butiker i centrala Norrköping. Polisen har förhört kvinnorna, […]

Motala: Person påkörd

Ambulans och polis har kallats till Östermalmsgatan i Motala där en person ska ha blivit påkörd av ett motorfordon.

Norrköping: Brand i lastbil

En lastbil med bland annat tomma biogasflaskor har börjat brinna på gamla E4 nära Borgs kyrka. Räddningsenheter har nyligen kommit på plats.

Norrköping: Singelolycka på E4

En singelolycka inträffade vid 07.30-tiden på E4 nära Stenkullen norr om Norrköping. En personbil ska ha kört in i vägräcket i norrgående körfält. Föraren ska själv ha kunnat ta sig ur och det är oklart om denne har skadats.

Linköping: Buss med skolbarn körde in i viadukt

Foto: Micke Hjärtström En dubbeldäckarbuss ska på förmiddagen kört in i en för låg viadukt på Grenadjärgatan i Linköping. Det ska ha funnits ett oklart antal barn på bussen. Enligt polisen ska det vara en lokal busstransport med skolelever och personal från Linköpings kommun. Två vuxna uppges ha skadats och förts i ambulans till sjukhus. […]

Mjölby: En allvarligt skadad

Uppdatering: Den person som fördes i ambulans till sjukhus i samband med olyckan på E4 i höjd med Väderstad ska enligt polisen ha ådragit sig allvarliga skador vid olyckan.

Norrköping: Brandtillbud i lägenhet

Räddningstjänsten har larmats till en bostadsfastighet på Mässvägen i Åby där det börjat brinna i en kastrull med olja på en spis. Man tror det ska vara släkt men räddningstjänsten åker fram för en kontroll.

Motala: Älgolycka på riksväg 34

En älgolycka har inträffat i höjd med Borenshult utanför Motala. Det är ännu oklart om någon person har skadats men det finns risk att det är begränsad framkomlighet då älgen ligger kvar på vägbanan.

Mjölby: Olycka på E4

En trafikolycka ska ha inträffat på E4 i södergående körriktning vid Väderstad vid 14-tiden. Enligt polisen ska en person ha förts skadad till sjukhus.

Kisa: Singelolycka utanför Rimforsa

En personbil har kört av vägen på riksväg 23 mellan Rimforsa och Tjustad norr om Kisa. Enligt uppgifter ska en person vara skadad och räddningsenheter är på väg till platsen.

Finspång: Trafikolycka på Norralundsvägen

Två personbilar har kolliderat på Norralundsvägen i Finspång. Ambulans och räddningsgtjänst är just nu på plats. Tre personer uppges vara inblandade i olyckan men det är ännu oklart om någon person har skadats.