Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Åtvidaberg: Kraftig brand i större förrådsbyggnad

Foto: Micke Hjärtström En brand utbröt ikväll på Stenhusgatan i Åtvidaberg.  Enligt uppgifter ska byggnaden varit bakom en hotellbyggnad. Man lyckades dock begränsa branden till förrådsbyggnaden som dock inte gick att rädda. Vad som orsakat branden finns i nuläget inga uppgifter om.

Norrköping: Motorcykelolycka i Kvarsebo

En motorcykelolycka har inträffat på Hagsätersvägen i Säter nära Kvarsebo. Räddningsenheter är just nu på plats och en person uppges vara skadad.

Motala: Brand i garagelänga

Vid 05.40 fick räddningstjänsten in larm om en brand på Agneshögsgatan i Motala. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska det börjat brinna i en fristående garagelänga.

Norrköping: Trafikolycka på riksväg 55

En trafikolycka inträffade på förmiddagen på riksväg 55 vid avfarten till Rejmyre. Enligt uppgifter ska en personbil och en motorcykel varit inblandade och en person uppges ha skadats.

Linköping. Trafikolycka på Industrigatan

En trafikolycka mellan flera fordon har inträffat i korsningen Industrigatan och Grenadjärgatan i Linköping. Ambulans och räddningstjänst är på plats och det finns i nuläget inga uppgifter hur det gått för de inblandade.

Linköping: Vilsen svampplockare

Polisen fick vid 18-tiden in samtal från en man som var ute för att plocka svamp. Han hade gått vilse i trakterna runt Stjärnorp, Linköpings kommun. Efter en stunds letande efter mannens bil påbörjade en hundpatrull spårning. Bilen stod parkerad på en mindre grusväg i närheten av Bjäsäter. Hunden hittade snabbt ett spår från bilen in i […]

Norrköping: Misshandel i Vasaparken

Foto: Ulf Wigh En man fick vid 17-tiden föras till sjukhus efter att ha blivit utsatt för en misshandel av flera personer med någon form av tillhygge. Platsen spärrades av för teknisk undersökning.

Norrköping: Stökig man avvisades

Foto: Teija Järvinen Flera polispatruller larmades på eftermiddagen till Spiralen på åDrottninggatan där det uppehöll sig en mycket stökig man. Mannen avvisades från platsen av polis och är för övrigt inte misstänkt för något brott.

Norrköping: Trafikolycka på Ståthögavägen

Foto: Björn Persson Klockan 06.46 inträffade en trafikolycka på Ståthögavägen i Norrköping. Enligt larmet ska det röra sig om en kökrock som har skett i låg hastighet. Det finns inga uppgifter om någon person har skadats vid händelsen.

Linköping: Kvinna utsatt för misshandel

Polis larmades ikväll till Lasarettsgatan/Rosengatan i området Ramshäll, Linköping  med anledning av en misshandel. En kvinna hade blivit misshandlad av en man och ambulanspersonal bedömde att polis behövdes till platsen. Kvinnan har förts till sjukhus i ambulans. Polisen har ingen kännedom om skadeläget. Polisens initiala sökande efter gärningsmannen blev resultatlöst.

Vadstena: Rökutveckling från silo

Räddningstjänsten larmades på förmiddagen till en gård mellan Vadstena och Borghamn där man ska ha rökutveckling från en silo. Man har nyligen kommit på plats och någon ytterligare information om händelsen finns inte.

Mjölby: Rån mot Guldbutik

Klockan 15.47 fick polisen  flera samtal via 112 om att ett butiksrån precis hade skett i en guldbutik i Galleria Kvarnen i Mjölby centrum. Flera personer ska ha genomfört ett rån och därefter sprungit från platsen.  Polisen åkte till platsen och till andra olika platser med ett flertal polispatruller. Polisen är angelägen att komma i kontakt med […]