Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Kvinna utsatt för misshandel

Vid 03-tiden fick polisen in samtal från Skepparegatan i Norrköping om att en kvinna skrek på hjälp. Polisen åkte till platsen och träffade på en kvinna som berättade att hon blivit utsatt för misshandel. Polisen påbörjade en utredning om misshandel men den som misstänks för brottet anträffades inte. Den drabbade hade inte några allvarliga skador.

Norrköping: Misstänkt skogsbrand

Räddningstjänsten i Östra Husby har larmats till terrängen nära Örminge mellan Kuddby och Östra Husby. Enligt en anmälare ska man känna röklukt och man tycker sig även se ett rökmoln över skogen.

Nykvarn: Person anträffad drunknad

En äldre person har påträffats drunknad i Nykvarn. Initialt finns ingen misstanke om brott. Anhörig är underrättad uppger polisen på sin sida.

Linköping: Misstänkt farligt föremål

Ett mindre område på Garnisonsområdet i Linköping har spärrats av idag vid 13-tiden. Nationella bombskyddet är på plats för att bedöma ett misstänkt farligt föremål. När ett stulet föremål skulle lämnas ut till ägaren upptäcktes att föremålet såg ut att ha påverkats på ett sätt som såg misstänkt farligt ut. Föremålet kontrollerades inom några minuter […]

Norrköping: Arbetsolycka i Krokek

SOS alarm kontaktade på förmiddagen polisen om att en arbetsplatsolycka ska ha inträffat på Torsvägen i Krokek. Enligt SOS ska en man ha fallit från en byggställning på en byggarbetsplats. Mannen, som är i 30-årsåldern ådrog sig ryggsmärta och fördes till sjukhus med ambulans. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om arbetsplatsolycka. Förhör […]

Söderköping: Singelolycka på E22

En personbil har kört av vägen och voltat på E22 straxt norr om Fröberga utanför Söderköping. Bilen ska ha hamnat i diket och två personer ska ha färdats i fordonet. Båda ska vara ur och det är oklart vilka skador de ådragit sig. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Ydre: Brand i villa

Ambulans och räddningstjänst har kallats till en villa nära Forsnäs mellan Österbymo och Rydsnäs där det börjat brinna. Det finns ännu inga uppgifter om hur omfattande branden är eller om någon person har kommit till skada.

Linköping. Trafikolycka på Garnisonsgatan

En trafikolycka har inträffat mellan två fordon på Garnisonsgatan i Linköping. Enligt de första uppgifterna ska det ryka från ett av fordonen. Enligt ännu obekräftade uppgifter ska minst fem personer vara inblandade i olyckan och utryckningsfordon är på väg.

Linköping. Singelolycka på väg 23

En singelolycka har inträffat på riksväg 23 i höjd med Lambohov. AMbulans och räddningstjänst är på väg till platsen och enligt uppgifter ska det handla om en viltolycka där personbilen har voltat vid händelsen. Föraren ska ha färdats ensam i fordonet och klarat sig utan allvarligare skador. Ambulans och räddningstjänst har precis kommit på plats.

Norrköping: Singelolycka på Arkösundsvägen

  Foto.  Ulf Wigh En personbil körde vid 15.30-tiden in i en stolpe på Arkösundsvägen straxt öster om Kungsängsleden. Ambulans och räddningstjänst var på plats men ingen person uppges ha skadats.

Norrköping: Kökrock i Kneippenrondellen

Foto: Ulf Wigh En kökrock inträffade på eftermiddagen vid påfarten till Kneippenrondellen från gamla E4. Det har inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus med olyckan orsakade en hel del störningar i trafiken.

Norrköping. Trafikolycka i Ljurarondellen

Foto: Ulf Wigh En trafikolycka inträffade på förmiddagen på E22 i Ljurarondellen. En mindre lastbil och en personbil var inblandade i olyckan och en person ska ha förts i ambulans till sjukhus.