Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Linköping: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten fick i natt rycka ut till Hjälmsätersgatan i Linköping där det börjat brinna i en personbil på en parkeringsplats. Enligt uppgifter ska det stått andra fordon nära den brinnande bilen men det är oklart om dessa fått några skador.

Vadstena: Brand i byggnad

Räddningstjänsten har larmats till Anneberga strax söder om Vadstena där det ska börjat brinna i någon form av byggnad vid ett boende. Enligt de första uppgifterna ska det vara övertänt. Det finns i nuläget inga uppgifter om någon person har skadats.

Linköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat mellan två personbilar på E4 nära Herrbeta. En personbil ska ha hamnat i vajerräcket vid olyckan och det andra fordonet i diket. Minst en person uppges vara skadad och räddningsenheter är på väg.

Norrköping: Trafikolycka på Norra Promenaden

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen mellan lastbil och personbil i höjd med postterminalen på Norra Promenaden i Norrköping. Vägen stängdes av helt för trafik under räddningsarbetet uppger polisen.

Norrköping: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten larmades ikväll till Syltenvägen i Norrköping där det börjat brinna i en större skåpbil. Vad som orsakat branden finns det ännu inga uppgifter om.

Ödeshög: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 i höjd med Vida Vättern utanför Ödeshög. En personbil ska ha kört av vägen och hamnat i diket. Det är oklart om föraren som har färdats ensam i fordonet har skadats.

Norrköping: Brand i lägenhet

Räddningsenheter har larmats till en bostadsfastighet på Norra Promenaden där det uppges brinna i en lägenhet. Enligt den som anmäler branden ska det slå ut lågor genom ett fönster.

Norrköping: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten larmades ikväll till Dragsgatan i Norrköping där en personbil ska ha börjat brinna. Vad som orsakat branden är ännu oklart.

Norrköping: Utryckning till Gamla Ö

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till Gamla Övägen i höjd med Gamla Ö gård där ett träd fallit ned över ett par ledningar och gjode att det knistrade rejält bland träden. Befälet på plats kunde snabbt konstatera att detta inte var något för räddningstjänsten då elbolaget kommit på plats för att åtgärda problemet.

Norrköping: Brand på Färgargården var balkongbrand

Räddningstjänsten har larmats till Färgargården där det ska brinna med öppna lågor i en byggnad. Det är ännu oklart om någon fanns i byggnaden när branden bröt ut. Uppdatering: Räddningstjänsten uppger att det ska vara en brand på en balkong på Trozellisjukhuset intill Färgargården. Det ska inte föreligga någon spridningsrisk.

Linköping: Trafikolycka på Bergsvägen

En trafikolycka har inträffat på Bergsvägen vid Ullevirondellen i Skäggetorp. Två personbilar ska ha kolliderat och fyra personer är inblandade. Det är ännu oklart om någon av dessa har skadats vid olyckan.

Norrköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka med flera fordon inblandade inträffade vid femtiden på E4 nära Björnsnäs norr om Norrköping. Enligt preliminära uppgifter ska tre fordon ha kolliderat och sex personer ha varit inblandade i olyckan. Hur många som skadats vid händelsen är i skrivande stund oklart. Uppdatering: Enligt uppgifter ska en av de inblandade i olyckan vara misstänkt […]

Norrköping: Tre gripna vid fordonskontroll

Strax efter kl. 02.00 skulle en polispatrull stoppa och kontrollera en bil i centrala Norrköping. Vid kontrollen försökte de tre personer som färdades i bilen att springa från platsen, men de kunde fångas in ganska omgående. När man sökte igenom bilen anträffades misstänkt narkotika, varvid de tre greps misstänkta för narkotikabrott. Då bilen misstänks vara tillgripen är de […]

Norrköping: Brand i arbetsmaskin

Räddningstjänsten har larmats till Braviken där det ska börjat brinna i ett arbetsfordon vid sågen.

Finspång: Singelolycka på riksväg 51

En personbil har kört in i vajerräcket på riksväg 51 i höjd med Risinge kyrka. Ambulans och räddningstjänst har precis kommit på plats.