Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Man skadad i arbetsolycka

En arbetsolycka inträffade vid 01-tiden vid järnvägsspåret i höjd med Eneby i Norrköping. Enligt uppgifter var det en man som arbetade på järnvägsspåret i anslutning till De Geersgatan som fick föras med ambulans till sjukhus efter att han fått en järnvägsräls över benet.  Polisen uppger att mannen var vaken och kontaktbar men klagade över kraftiga smärtor. […]

Norrköping: Lastbilschaufför misstänkt för rattfylleri

Polisen kontaktades på morgonen gällande en lastbilschaufför i Himmelstalundsområdet som anmälaren upplevde luktade alkohol. Patrull skickades till platsen för nykterhetskontroll. Polis var på plats och kontrollerade mannen. Sållningsprovet visade att mannen var påverkad av alkohol och han togs med för provtagning misstänkt för rattfylleri.  För att utesluta att mannen inte druckit efter att han stigit ur […]

Norrköping: Person överfallen

Polis kallades i natt till Silverringen där en anmälare uppgav att han blivit slagen av okända med eventuellt tillhyggen. Ärendet rubriceras som rån då personen blivit av med sin mobil uppger polisen.

Norrköping: Fem gripna för stöld

Fem personer har gripits på eftermiddagen efter en stöld i en butik på Blygatan, Ingelsta, i Norrköping. De fem personerna observerades av väktare som larmade polisen samt följde efter de misstänkta personerna när de lämnade butiksområdet i två bilar. Flera polispatruller beordrades ut och kunde snart få stopp på de båda fordonen.  Totalt fem personer […]

Norrköping: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten larmades straxt före fem till Kuddby förskola på Vikbolandet där det ska börjat brinna i en personbil. Vad som orsakat branden finns i nuläget inga uppgifter om.

Finspång: Man knuffad in i entrédörr

En man blev i natt knuffad in i en entrédörr på Bävervägen i Finspång. Glaset i dörren gick sönder och mannen ådrog sig skärskador på en arm.  Polisen har vid 03-tiden inte gripit någon misstänkt för händelsen.

Norrköping: Älgolycka utanför Strömsfors

En älgolycka inträffade straxt efter midnatt på gamla E4 nära Strömsfors. Enligt uppgifter ska älgen avlidit vid olyckan. Ingen person kom till skada men räddningstjänsten fick kallas till platsen då det uppstått läckage från fordonet.

Finspång: Person påkörd

Ambulans och polis är på plats på Bruksgatan i Finspång där en person har blivit påkörd av ett motorfordon.

Norrköping: Rökutveckling från lastbil

Räddningsenheter är på väg till E4 vid södra påfarten till E4 från Norrköping där det ska börjat ryka kraftigt från en lastbil. Vad som orsakat röken är ännu oklart.

Norrköping: Trafikolycka på E22

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat på E22 nära avfarten till Hollsta mellan Kummelby och Tingstad söder om Norrköping. Enligt de första uppgifterna ska två personer ha skadats vid olyckan.

Valdemarsvik: Fritidsbåt tar in vatten

Räddningstjänsten har larmats till Fyruddens kaj där en fritidsbåt  ligger förtöjd har börjat ta in vatten.

Norrköping: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 i norrgående fil nära avfarten till Händelö norr om Norrköping. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.