Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Garagebrand i Ljunga

Räddningstjänsten har larmats till Kärrvägen i Ljunga där det ska komma kraftig svart rök från en garagebyggnad.

Norrköping: Singelolycka på E22

En singelolycka inträffade vid sjutiden på E22 i södergående körfält nära Tingstad mellan Norrköping och Söderköping. En personbil med tre personer ska ha kört in i vajerräcket.

Motala: Singelolycka vid Fågelsta

En singelolycka inträffade vid 04.30-tiden på riksväg 50 nära Fågelsta söder om Motala. Det finns i skrivande stund inga uppgifter hur det gick för de som färdades i fordonet.

Linköping: Tjuvar försökte springa från polisen

Två personer greps i natt på Tornbyområdet efter att de försökte springa ifrån polisen. De är gripna misstänkta för stöld eftersom de bar stöldgods med sig i form av bland annat läsk och choklad. De gripna är en man och en kvinna, båda födda 1978.

Norrköping: Bil voltade efter krock

En personbil körde på eftermiddagen in i ett elskåp på Konsumvägen i Åby. Vid olyckan voltade fordonet och hamnade på taket. Om någon person behövde föras till sjukhus är inte känt.

Söderköping: Fritidsbåt började brinna utanför Tyrislöt

En mindre fritidsbåt med två personer ombord började ikväll att brinna i vattnet utanför Tyrislöt utanför Söderköping. De två ska ha hoppat i en livbåt och därefter tagits ombord på en tillskyndande annan båt. Sjöräddningsenheter samt Kustbevakning är på plats och de två transporteras nu in till Tyrislöt där en ambulans uppges vänta.

Norrköping: Bråk på spårvagn

Polisen larmades ikväll till Atrium-området i Navestad, Norrköping, där det ska ha varit ett bråk på en spårvagn. Flera unga män ska ha bråkat med varandra, och i handgemänget ska en kvinna som satt i närheten ha hamnat emellan fått ett knytnävsslag i ansiktet.  En ung man som skulle frihetsberövas gjorde motstånd och belades med […]

Söderköping: Brandtillbud på Ica Supermarket

Räddningstjänsten har larmats till Ica Supermarket på Margaretagatan i Söderköping där det ska börjat brinna i ett proppskåp . Enligt uppgifter ska personalen försökt släcka branden med en pulversläckare.

Norrköping: Singelolycka

Polis och räddningstjänst kallades på eftermiddagen till en singelolycka i Borg utanför Norrköping uppger polisen. En personbil ska av okänd anledning ha kört in i en lyktstolpe. En kvinna i 30-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans. Hon ska ha klagat över  nacksmärtor.

Norrköping: Trafikolycka på Söderleden

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen på Söderleden straxt efter påfarten från Söderleden mot Skarphagen. Minst en person skadades och fick föras i ambulans till sjukhus.

Norrköping: Personbil körde in i stolpe

En personbil har kört in i en stolpe på Malmgatan i Norrköping. Förare ska ha färdats ensam i fordonet och det är oklart om denne skadats.

Norrköping: Brand i gunga

Räddningstjänsten blev i natt larmade till Vilbergsskolan där någon person roat sig med att tända på en gunga på området. Det var kraftig svart rök men det ska inte ha varit någon spridningsrisk.

Boxholm: Försvunnen man

Polisen  har under natten sökt efter en man född – 39 som sannolikt lämnade bostaden någon gång under kvällen- natten 19-20/6. Mannen beskrivs som ca 180 cm lång med vitt kortklippt hår, skägg och bär ibland glasögon. Går ofta med käpp. Polisen är mycket intresserade av om någon gjort några iakttagelser eller har andra upplysningar att lämna.

Finspång: Man utsatt för mordförsök

Klockan 18.03 fick polisen samtal om att en man ska ha blivit skadad med ett tillhygge. Det ska ha skett i samband med ett bråk utomhus vid Norra Storängsvägen i Finspång.  Mannen ska ha skador som misstänks ha orsakats av ett vasst föremål, i armen och bröstet. Gärningsmannen ska efter angreppet ha sprungit från platsen. […]

Söderköping: Trafikolycka på E22

En trafikolycka har inträffat på E22 norr om Ringarum. Enligt uppgifter ska en personbil kört in i vajerräcket i norrgående körfält. Därefter har ytterligare ett fordon kört in i det olycksdrabbade fordonet. Det finns ännu inga uppgifter om hur många personer som är inblandade i olyckan.