Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Finspång: Rökutveckling i fastighet

Räddningstjänst och ambulans är på plats på Bergslagsvägen där man har rökutveckling från vinden till en bostadsfastighet.

Norrköping: Olycka på Gamla Övägen

 En trafikolycka inträffade på eftermiddagen i korsningen Gamla Övägen och Ektorpsgatan. Flera ambulanser samt räddningstjänst skickades till platsen. Tre personer har förts till sjukhus med oklara skador. Vägen är sanerad och det råder full framkomlighet igen.

Norrköping: Larm om brand på balkong

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till en bostadsfastighet på Urbergsgatan i Vilbergen där det rök på en balkong.Vid framkomsten visade det sig att det var från en askopp det rök.

Norrköping: Brand i lägenhet

Räddningstjänst och ambulans larmades sent på fredagskvällen till en bostadsfastighet på Schalegatan där det börjat brinna i en lägenhet. En person ska ha förts i ambulans till sjukhus. Vad som orsakat branden är för närvarande oklart.

Norrköping: Olycka på väg 51

En mindre kollision mellan två bilar inträffade på eftermiddagen på riksväg 51 vid trafikplats Herstaberg. Det var något begränsad framkomlighet under en kortare tid men ingen person ska ha förts till sjukhus.

Norrköping: Singelolycka på E4

En singelolycka inträffade ikväll på E4 i södergående riktning mellan Göta kanal och avfarten till Norsholm. I samband med olyckan uppstod långa köer under räddningsarbetet.Det är oklart om någon person behövde föras till sjukhus.

Norrköping: Motorcykelolycka på E4

En motorcykelolycka inträffade på eftermiddagen på E4 i södergående körfält nära trafikplats Åby. Det är oklart om någon person skadades vid olyckan och Räddningstjänsten Östra Götaland uppger att ett körfält i södergående riktning stängdes av under räddningsarbetet.

Helsingborg: Person skjuten till döds

Polis skickades vid 23.30-tiden till Ragnvallagatan efter att flera uppringare till ledningscentralen berättat att det hörts skottlossning i området. På plats anträffades en man med skottskador och han fördes till sjukhus med ambulans. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning kommer att genomföras. Uppdatering: Den man i 20-årsåldern som anträffades på platsen har avlidit till följd av […]

Norrköping: Trafikolycka

En trafikolycka inträffade ikväll i korsningen av Knäppingsborgsgatan och Skepparegatan. Enligt uppgifter ska ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan men båda fordonen fick bärgas från platsen.

Norrköping: Skogsbrand nära Torshag

Vid 17-tiden larmades räddningstjänsten till en misstänkt skogsbrand i mellan Dvardala och Torshag. Det brinner uppe på en kulle i skogen vid Duvdalen uppgav Räddningstjänsten Östra Götaland . Ytan som brann var cirka 20 kvm. Vid 17.30-tiden har man hittat ytterligare en skogsbrand i höjd med Torshag oklart hur omfattande den är.

Örebro: Misstänkt människorov

Joanna Lindgren, född -65 är anmäld försvunnen sedan den 20 mars. Hon sågs senast vid 17-tiden på Södra station i Örebro där hon hade för avsikt att ta ett tåg till Frövi, där hon är bosatt. Det är okänt om hon klev på detta tåg eller inte. Hon har därefter eftersökts av polis och frivilligorganisationer.  […]

Söderköping: Gräsbrand nära Stegeborg

Räddningstjänsten i Bottna har larmats till en gräsbrand nära Spinkenäs väster om Stegeborg. Enligt anmälaren ska det vara en gräsbrand ute på udden mot Slätbaken.