Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Linköping: Singelolycka på E4

En personbil har körta v vägen på E4 i höjd med Sjögestad söder om Linköping. Det finns ännu inga uppgifter om någon person har kommit till skada och ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Ödeshög: Lastbilsolycka på E4

En lastbil har kört in i en stillastående lastbil på E4 straxt norr om Ödeshög. Räddningsenheter är på väg till platsen och enligt uppgifter ska olyckan ha inträffat i norrgående körfält.

Mjölby: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 nära avfarten till Mantorp norr om Mjölby. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Norrköping: Brand i övergiven byggnad

Räddningsenheter har larmats till Mulleberget i Åby där det ska börjat brinna i en övergiven byggnad. Hur omfattande branden är finns ännu inga uppgifter om.

Norrköping: Bråk i city

Strax efter klockan 22 larmades polisen om ett bråk i centrala Norrköping. Enligt vittnen rörde det sig om ett flertal personer som bråkade med varandra. Minst en person är skadad och förd till sjukhus. Skadeläget är oklart. Polisen har spärrat av brottsplatsen och arbetar just nu intensivt med att försöka få klarhet i vad som […]

Norrköping: Aggresiv man avvisades

En anmälare ringde till polisen ikväll och berättade att de hade en mycket aggressiv man som i över en timmas tid hade skrikit högt och slagit på inringarens dörr i Ljura.  Bakgrunden till händelsen var att mannen hade svarat på en annons om att köpa en begagnad köksmaskin. Mannen hade kommit till inringarens hus för att köpa […]

Norrköping: Drunkningstillbud i Arkösund

Räddningsenheter är på väg till badholmarna i Arkösund där man anträffat kläder och andra tillhörigheter vid stranden. Någon person syns dock inte till och man befarar nu att det kan ha inträffat en drunkningsolycka.

Norrköping: Försökte stjäla båtmotorer

En mörklagd båt med flera personer sågs i natt röra sig mellan bryggorna och rycka i båtmotorer i Skärblacka. Två personer lyckades en polispatrull spåra upp och båda kunde gripas. Ett fordon som kan knytas till de gripna anträffades i närheten. I fordonet fanns en person samt misstänkt stöldgods. Även den personen greps och man tog ett antal beslag.

Norrköping: Rökutveckling i bostadshus

Räddningstjänsten har larmats till Trumpetaregatan i Navestad där man har rökutveckling från fasaden till en bostad.

Linköping: Singelolycka på Norrköpingsvägen

En singelolycka inträffade ikväll på Norrköpingsvägen i Linköping. Enligt uppgifter ska en personbil körde i viadukten . Tre personer ska ha färdats i fordonet och det är ännu oklart vilka skador de ådragit sig.

Norrköping: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 vid påfarten från Klockartorpet i Norrköping. En personbil ska ha kört av vägen och voltat flera varv. Ambulans och räddningstjänst är just nu på plats och det är ännu oklart hur det gått för de som färdats i fordonet.

Finspång: Trafikolycka vid Viggestorp

En trafikolycka har inträffat på länsväg 215 nra Viggestorp utanför Finspång. Fem personer är inblandade i olyckan och räddningsenheter är just nu på plats. Minst en person uppges vara skadad.

Norrköping: Brand på företag

Räddningstjänsten larmades straxt efter tre till Röda Stugans gata i Norrköping där det börjat brinna i ett elskåp vid ett företag. Enligt anmälaren skulle man se både lågor och rök.  Vad som orsakat branden finns i skrivande stund inga uppgifter om.

Finspång: Singelolycka på riksväg 51

En personbil har kört av vägen och voltat på riksväg 51 i höjd med sjön Åmlången mellan Vistingekorset och Finspång. Det är ännu oklart hur många som färdats i fordonet och om någon person har skadats. Trafikverket uppger att det just nu råder begränsad framkomlighet vid platsen.

Norrköping: Person påkörd

Ambulans och polis har larmats till Stockholmsvägen i höjd med Mekonomen där en person ska ha blivit påkörd av en personbil.