Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Trafikolycka på Koppargatan

En trafikolycka har inträffat på Koppargatan i Norrköping. Räddningstjänsten är på plats och dirigerar trafiken tills fordonen är borta. Ingen person ska ha kommit till skada vid olyckan uppger Räddningstjänsten Östra Götaland.

Linköping: Buss och bil i krock

En buss och minst en personbil har kolliderat på Gärdalavägen i Hackefors, Linköping. Det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador och räddningsenheter är på väg.

Linköping: Trafikolycka på Lambohovägen

En trafikolycka mellan en lastbil och en personbil har inträffat på Lambohovsvägen i korsningen med Universitetsvägen i Linköping. Fyra personer ska vara inblandade i olyckan och ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Norrköping: Brand i tunnel

Räddningstjänsten finns på plats på Energigatan i Norrköping där man har rökutveckling från en tunnel. Det är oklart vad som orsakar röken men enligt de första uppgifterna ska det inte finnas några personer i tunneln.

Motala: Lastbilsolycka på riksväg 50

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 50 mellan Nykyrka och Motala. Enligt uppgifter ska en lastbil kört av vägen och utryckningsfordon är på väg till platsen.

Linköping: Trafikolycka utanför Sturefors

Två personbilar har kolliderat straxt utanför Sturefors på länsväg 700. Fyra personer ska vara inblandade i händelsen och räddningsfordon är på väg till platsen.

Wighsnews även på Instagram

För dig boende i Norrköpingsområdet uppdaterar ja nu Wighsnews på Instagram. Färska händelsebilder från närområdet Norrköping kommer allra först på instagram och läggs upp redan på platsen där jag är. Antalet bilder från en händelse är även betydligt fler än här på webben. Så lägg gärna till Wighsnews om du har Instagram och tipsa gärna […]

Norrköping: Lastbil av vägen

Foto: Christoffer A:son En lastbil har kört av vägen på länsväg 209 i höjd med Kungsängens flygplats. Ambulans och räddningstjänst kallades till platsen men det finns i nuläget inga uppgifter om någon person kom till skada.

Norrköping: Lååång transport genom Norrköping

Foto: Ulf Wigh / Drönarbild En ovanligt lång transport har för några dagar sedan passerat Norrköping.  Det är delar till en maskin som ska levereras till Södra Cell i Mönsterås. I natt var det åter dax och kommunen fick ta ner flera mindre vägskyltar för att transporten skulle klara av att ta sig genom Norrköping. […]

Norrköping: Singelolycka på Skärblackavägen

Foto: Ulf Wigh / Mediabilden En singelolycka inträffade ikväll på Skärblackavägen mellan avfarten till Vi går och avfarten till Okna. En personbil ska ha fått sladd och kört av vägen och in i ett träd. Föraren som färdades ensam i fordonet ska inte ha behövt sjukhusvård. Foto: Ulf Wigh / Mediabilden

Söderköping: Brand i uthus

Foto: Ulf Wigh / Mediabilden rörligt Räddningstjänsten i Söderköping larmades på eftermiddagen till en gård nära Stintorp utanför Söderköping där det börjat brinna i en större uthusbyggnad. När man kom på plats var byggnaden övertänd och man lät den brinna ner. Man inriktade sig på att vattenbegjuta en mindre byggnad som fanns nära för att […]

Norrköping: Trafikolycka på Albrektsvägen

Foto: Ulf Wigh Klockan 22.12 larmades flera ambulanser samt räddningstjänst till korsningen Albrektsvägen och Trozelligatan i Norrköping där två fordon hade kolliderat. Sammanlagt sex personer var inblandade i olyckan men samtliga ska ha klarat sig bra från händelsen. Det är oklart om någon behövde föras till sjukhus.