Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Singelolycka på väg 209

En singelolycka har inträffat på länsväg 209 mellan Jonsberg och avfarten till Gottenvik. Enligt uppgifter ska en personbil ha kört av vägen och hamnat i diket. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Finspång: Person fastklämd

En person uppges ha blivit fastklämd vid någon form av  lossning på Östermalm i Finspång. Räddningsenheter är på väg till platsen och det är ännu oklart vilka skador den drabbade har ådragit sig.

Norrköping: Person fastklämd

En person har blivit fastklämd i någon form av maskin på Barlastgatan i Lindö. Ambulans och polis är på väg till platsen då det enligt uppgifter har framkommit att den drabbade ska ha kommit loss. Det är oklart vilka skador personen ådragit sig.

Valdemarsvik: Rökutveckling på bageri

Räddningstjänsten har larmats till hamngatan i Valdemarsvik där det ska vara rökutveckling inne på ett bageri.

Linköping. Påkörd avled av sina skador

Uppdatering: Den person som under måndagskvällen blev påkörd på E4 nära Herrbeta ska enligt polisen ha avlidit av de skador denne ådrog sig. Enligt uppgifter hade de som färdats i fordonet fått problem med sin bil och det var när mannen försökte stanna någon bil som han blev påkörd.  Den avlidna ska vara en man […]

Linköping: En person påkörd på E4

En person hade blivit påkörd vid E4 nära Herrbeta, Linköping, i norrgående riktning. Personen skulle enligt larmet vara allvarligt skadad. Strax innan kom det samtal från förbipasserande om att en person försökte stoppa bilar på motorvägen på samma plats. Polisen uppger att det ska ha varit fyra personer som vistades i anslutning till ett fordon […]

Norrköping: Trafikolycka på Rejmyrevägen

12.07 kom rapporter till polisen om att två lastbilar och en personbil ska ha kört i diket på omledningsvägen länsväg 1175 mellan Simonstorp och  Rejmyre dit trafiken hänvisas nu i samband med olyckan tidigare på riksväg 55 söder om Simonstorp. Ingen personskada enligt vad som är känt.

Mjölby: Lastbil i diket

En lastbil har kört av vägen och ner i diket nära Nederlösa nordost om Mjölby. Föraren ska ha klarat sig utan skador men det finns risk för begränsad framkomlighet vid platsen.

Motala: Lastbil av vägen utanför Tjällmo

En lastbil körde på förmiddagen av vägen och hamnade i diket utanför Tjällmo. Enligt polisen ska chauffören som färdades ensam i fordonet ha klarat sig utan skador.

Ödeshög: Skåpbil körde av vägen

En skåpbil har kört av vägen på E4 nära Vida Vättern söder om Ödeshög. Två personer ska ha färdats i fordonet men det är ännu oklart om någon av dessa har skadats.

Norrköping: Timmerbil vält på väg 55

En timmerbil har vält över båda körbanorna på riksväg 55 söder om Simonstorp. Det är ännu oklart om någon person har kommit till skada vid olyckan och räddningsenheter är på väg till platsen.

Norrköping: Polisbil körde av vägen

Foto: Ulf Wigh / Mediabilden En polisbil körde på eftermiddagen av vägen då den skulle försöka stanna en misstänkt rattfyllerist. Vid påfarten till E4 från gamla E4 gick det inte bättre än att polisbilen körde av vägen och hamnade i diket. De båda poliserna fördes i ambulans till sjukhus för kontroll. Foto: Ulf Wigh / […]

Norrköping: Rökutveckling från personbil

Räddningstjänsten har larmats till Koppargatan på Ingelsta där det ska ryka kraftigt från en personbil. På väg till platsen får räddningstjänsten motbud då det visar sig vara en deiselvärmare som det blivit något tekniskt fel med i fordonet.

Norrköping: Misstänkt brand på Lahagsgatan

Räddningstjänst har larmats till en bostadsfastighet på Lanhagsgatan i Norrköping där boende hör en brandvarnare ljuda och känner även någon oklar lukt. På plats lyckas man få kontakt med lägenhetsinnehavaren och kan konstatera att det är en spisplatta som glömts bort. Ingen brand men lite lukt förekommer som man hjälper till att ventilera ut med fläkt.

Linköping: Trafikolycka på riksväg 34

En trafikolycka har inträffat på riksväg 3t mellan Linköping och Ljungsbro. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen och det finns inga uppgifter om någon person har skadats.