Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping. Person påkörd

En person har blivit påkörd på Matilda Ljungstedts gata i Klockartorpet. Ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Norrköping: Brand i byggnad

Räddningstjänsten larmades vid 09.40-tiden till en brand i Knivberga. Räddningstjänsten har personal på plats i samverkan med polis och byggnaden har troligen brunnit två dagar tidigare. Ärendet kommer att övertagas av polisen skriver Räddningstjänsten Östra Östergötland.

Söderköping: Stöld från däckverkstad

Polisen fick på morgonen samtal från en däckverkstad i Söderköping. När personal kom dit på morgonen upptäckte man att det varit inbrott under natten. Grindarna in till företaget var uppbrutna. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Däck, fälgar och handverktyg till ett uppskattat värde av 400 000 kronor har stulits. Polis har varit på […]

Norrköping: Trafikolycka på E22

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat på E22 i höjd med Trafikplats Ljura i Norrköping. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de inblandade.

Norrköping: Brand i skrothög

Vid 03.30 larmades räddningstjänsten till ett företag på Blixholmsvägen där någonting brann inne på området.När man kom på plats brann det med öppna lågor i en större hög med metallskrot.

Norrköping: Oycka på Gamla Övägen

En olycka med en cykel inblandad inträffade ikväll på Gamla Övägen i höjd med Albrektssalen. En person fördes i ambulans till sjukhus med oklara skador.

Norrköping: Spårvagn och lastbil i krock

En spårvagn och en mindre lastbil kolliderade på förmiddagen i korsningen Nygatan och Butgatan. Det finns inga uppgifter om någon person kom till skada vid händelsen men olyckan orsakade förseningar i lokaltrafiken.

Motala: Lastbilsolycka

En lastbilsolycka har inträffat på riksväg 50 mellan Nykyrka och Motala. Olyckan ska ha inträffat i norrgående körfält och enligt ännu obekräftade uppgifter kan det vara två lastbilar inblandade i händelsen. Räddningsenheter är på väg till platsen och man får räkna med begränsad framkomlighet.

Norrköping: Film från nattens brand

Norrköping: Brand på företag

Klockan 02.37 inkom larm till Räddningstjänsten om att det brann på ett företag på Fredriksdalsgatan. Det var en Securitasväktare som upptäckte branden och larmade. När man kom på plats vällde det ut rök från fastigheten och även räddningstjänsten från station Kvillinge kom till platsen.Branden är nu släckt och platsen är avspärrad för en teknisk undersökning.

Linköping: Man anträffad skadad

Polisen fick vid 16-tiden samtal om att en skadad person befann sig på Trädgårdstorget i Linköping. Flera polispatruller beordrades omedelbart till platsen. Den skadade personen avfördes med ambulans till sjukhus. Hur personen har skadats går i nuläget inte att säga. Polisen kan inte heller uttala sig om skadeläget för personen. Polisen jobbar på plats med […]

Norrköping: Större vattenläcka

En större vattenläcka har uppstått vid Carl Wards gata i Klockartorpet. Räddningstjänsten är på plats och Nodra har kallats ut för att stänga av vattnet i det aktuella området.