Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Trafikolycka på Kungsängsleden

En trafikolycka mellan två personbilar har inträffat i korsningen av Kungsängsleden och Brånnestagatan i Norrköping. Två personer är inblandade och båda ska själva ha kunnat ta sig ur och det är okänt om de ådragit sig några skador.

Mjölby: Olycka med buss

En buss har kört in i vajerräcket på E4 söder om Mjölby. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Linköping: Trafikolycka på Bergsvägen

En trafikolycka har inträffat på Bergsvägen nära Tornby i Linköping. Två personbilar har kolliderat och fyra personer är inblandade i händelsen. Räddningsenheter har nyligen kommit på plats.

Linköping: Trafikolycka på Industrigatan

Ambulans och räddningstjänst har larmats till Industrigatan i Linköping där det ska ha inträffat en trafikolycka mellan två personbilar. Om någon har skadats vid händelsen har ännu inte framkommit.

Norrköping: Misstänkt brand

Foto: Ulf Wigh Räddningstjänst och ambulans larmades på eftermiddagen till en bostadsfastighet på Mathilda Ljungsteths gata i Klockaretorpet där man misstänkte att det var rökutveckling från en bostad. Efter att ha undersökt vinden samt även sökt av området med värmekamera så kunde man lämna platsen då man varken kände någon röklukt eller såg någon rök.

Norrköping: Brandtillbud i bastu

Foto: Ulf Wigh Räddningstjänsten larmades ikväll till Pronovahuset på Sankt Persgatan där man hade ett mindre brandtillbud i en bastu. Ingen person ska ha kommit till skada och räddningstjänsten kunde efter en kort stund lämna platsen.

Ödeshög: Singelolycka på E4

En singelolycka inträffade på E4 söder om Ödeshög vid 17-tiden. En personbil med tre personer i ska ha kört in i vajerräcket. Samtliga tre ska ha klarat sig chockade från olyckan uppger polisen.

Norrköping: Älgolycka på Hanholmsvägen

En älgolycka har inträffat på Hanholmsvägen nära avfarten till Eon på vägen mot Händelö. Enligt de första uppgifterna ska en person skadats vid olyckan.

Norrköping: Godståg och bil i krock

Foto: Ulf Wigh Ett godståg med ett par vagnar kolliderade vid 08-tiden med en personbil vid en mindre utfart på norra sidan av Hamnbron i Norrköping. Ingen person kom till skada vid olyckan och det blev endast mindre skador på personbilen. Foto: Ulf Wigh

Söderköping: Singelolycka utanför Mogata

En singelolycka inträffade vid 06.20 på vägen mellan Mogata och Skällvik utanför Söderköping. En personbil ska ha kört av vägen och in i ett träd. Föraren fördes i ambulans till sjukhus med smärtor i ett ben uppger polisen.

Linköping: Larm om person i vattnet

På förmiddagen kom det in samtal via SOS om att det låg en person i Stångån, vid Johannelundsbadet i Linköping. Det var en förbipasserande som larmade. Polis, räddningstjänst och ambulans har varit på platsen. Ambulanspersonal tog hand om personen och har kört personen till sjukhuset. Det var en man som låg i vattnet. Han vårdas på sjukhus. […]

Norrköping: Trafikolycka på Fjärilsgatan

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat i korsningen av Fjärilsgatan och Spinnaregatan Smedby. Ambulans och räddningstjänst har nyligen kommit på plats och det finns ännu inga uppgifter om skadeläget på de inblandade.