Archive for the ‘Östgötanyheter’ Category

Norrköping: Explosion i elverk

En mindre explosion har inträffat i ett elverk nära Kärrhagsgatan i Norrköping. Enligt uppgifter finns räddningstjänst på plats och ca 1160 hushåll är just nu utan ström.

Norrköping: Singelolycka på E22

En singelolycka inträffade inträffade vid fyratiden på E22 i höjd med Navestad. Enligt uppgifter ska tre personer ha färdats i bilen som ska ha kört in i ett räcke. Det har inte framkommit om någon av de inblandade behövde föras till sjukhus.

Söderköping: Trafikolycka på Ringvägen 

En trafikolycka har inträffat på Ringvägen i korsningen med Östra Ringvägen.  Utryckningsfordon är på väg till platsen. 

Linköping: Trafikolycka vid Bergsrondellen

En trafikolycka inträffade på eftermiddagen vid Bergsrondellen i Linköping. En lastbil och en personbil ska ha kolliderat. Enligt polisen ska samtliga inblandade ha klarat sig utan skador.

Söderköping: Person påkörd

Ambulans och räddningstjänst har larmats till Ågatan i höjd med Djurbergs i Söderköping där en person ska ha blivit påkörd av ett motorfordon.

Norrköping: Singelolycka på riksväg 55

Ambulans och räddningstjänst larmades på eftermiddagen till riksväg 55 där en personbil voltat i höjd med Räddningstjänsten station. En person uppges ha förts i ambulans till sjukhus med oklara skador.

Norrköping: Singelolycka på Stockholmsvägen

Ambulans och räddningstjänst larmades på morgonen till Stockholmsvägen i Norrköping. En bil hade kört in i ett staket. Bilen kördes av en kvinna i 25-årsåldern. Hon behövde inte sjukhusvård, och blåste negativt i polisens instrument för att kontrollera nykterhet.  Kvinnan hade kört in i ett staket och en flaggstång. Bilen bärgades från platsen. Orsaken till olyckan […]

Norrköping: Villabrand i Svärtinge

Räddningstjänsten larmades ikväll till Ristvägen i Svärtinge där det ska börjat brinna i en villa. Enligt uppgifter kan det finnas ett par djur kvar i villan. När man kom på plats brann det kraftigt i villan.

Norrköping: Singelolycka på E4

En singelolycka inträffade på morgonen på E4 nära Strömsfors norr om Norrköping.  Det är inte känt om någon person behövde föras till sjukhus. 

Söderköping: Olycka med mindre motorfordon

Ambulans och polis har kallats till E22 i närheten av Ågatan i Söderköping där det ska ha inträffat en singelolycka med ett mindre motorfordon.

Norrköping: Inbrott på företag

Straxt före halv fyra larmades polisen till ett bilvårdsföretag på Butängen i Norrköping på grund av att ett larm utlösts. På plats kunde polispatrullen konstatera att det varit inbrott på företaget. Det är i skrivande stund okänt vad som tillgripits. Polisanmälan är upprättad och brottsplatsundersökning är genomförd. Ingen är gripen i ärendet.

Linköping: Trafikolycka på E4

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades ikväll till en trafikolycka på E4 norrgående vid Herrbeta, Linköpings kommun. En lastbil och en personbil ska ha kolliderat. Fordonen ska stå i varsitt körfält. Det råder totalstopp på E4 norrut under räddningsarbetet. Minst en person ska vara skadad.

Linköping: Radhusbrand i Tokarp

Räddningstjänsten larmades straxt efter tolv till Fårbogsvägen i Tokarp där det börjat brinna i ett radhus. Enligt uppgifter ska en person ha tagit sig ur byggnaden och låg på altan när räddningsenheter kom på plats. Det är ännu oklart vilka skador denne ådragit sig. Enligt uppgifter ska lågor ha slagit ut från övervåningen på radhuset […]

Norrköping: Butik utsatt för rån

Polisen tog emot ett överfallslarm från en matbutik på Trozelligatan i Norrköping på eftermiddagen. En maskerad man ska ha rånat butiken och lämnat platsen på cykel. Han ska ha hotat personalen med ett tillhygge. Ingen skadades fysiskt vid rånet, men personalen chockades. Flera polispatruller skickades till området. Uppdatering: Mannen ska ha fått med sig en […]

Linköping: Person påkörd

En person har blivit påkörd på Storgatan i Linköping. Ambulans och polis är på väg till platsen och olyckan ska ha inträffat vid korsningen med Apotekargatan.