Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Umeå: Trafikolycka norr om Botsmark

En singelolycka har inträffat nära Inneråträsk norr om Botsmark. Utryckningsfordon är på  väg till platsen och det är ännu oklart hur det gått för de som färdats i fordonet.

Gävle: Larm om person i vattnet

Räddningstjänst samt ambulans larmades straxt efter fyra till Kyrkbacken i Gävle där en person uppges ha hamnat i vattnet. Någon ytterligare uppgifter om händelsen finns ännu inte.

Skellefteå: Person påkörd av truck

En person blev på eftermiddagen påkörd av en truck på en arbetsplats i Degerbyn. Den påkörde fördes i ambulans till sjukhus med oklara skador uppger polisen.

Vetlanda: Man gripen för dråpförsök

Polisen i Jönköpings län har under förmiddagen arbetat med ett ärende i Vetlanda kommun.  Ärendet kom till polisens kännedom strax efter klockan 08 då polisen fick ett SOS-larm om att någon var orolig för en person. Ambulans och polis åkte till den aktuella bostadsadressen och där påträffades den person, en kvinna i 60-årsåldern, som larmet gällde. […]

Ale: Ammoniakutsläpp på morgonen

Räddningstjänsten fick på morgonen in larm om ett ammoniakutsläpp vid Ale Arena på Jennylundsvägen. Man begärde även  hjälp från polisen då man behövde spärra av ett större område kring arenan då man har upptäckt ett större ammoniakutsläpp. Inga personer har kommit till skada som är känt hittills.  Boendes i närområdet är informerade om att hålla […]

Skövde: Brand i motorfordon

Räddningstjänsten larmades straxt före fyra till en mindre väg söder om Rådene där en personbil ska börjat brinna. Vad som orsakat branden har polisen i nuläget inga uppgifter om.

Göteborg: Misstänkt lägenhetsbrand

Räddningstjänsten larmades vid 03-tiden till en bostadsfastighet på Fjällkåpan i Angered norr om Göteborg där man fått larm om en misstänkt brand i en lägenhet. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada.

Jönköping: Villabrand utanför Tenhult

Räddningstjänsten larmades vid 02-tiden till en villabrand i Häljaryd straxt norr om Tenhult. Det har inte framkommit hur omfattande branden var eller om någon person kom till skada.

Luleå: Brand i ladugård

Räddningsenheter har larmats till Bäcktorpsvägen utanför Ersnäs där det ska börjat brinna i en ladugårdsbyggnad. Hur omfattande branden är finns i nuläget inga uppgifter om och inte heller om det finns några djur inne.

Åsele: Trafikolycka i Fredrika

En trafikolycka mellan två fordon har inträffat på riksväg 92 i Fredrika. Det har ännu inte framkommit om någon person har kommit till skada.

Norrköping: Larm om drunkning

Räddningsenheter är på väg till Djurön utanför Norrköping där en person uppges saknas efter att ha simmat ut i vattnet. Någon ytterligare information om händelsen finns inte

Jönköping: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 straxt norr om Kaxholmen mellan Gränna och Huskvarna. Utryckningsfordon är på väg till platsen där en personbil ska ha kört in i mitträcket.