Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Kalmar: Villabrand utanför Läckeby

Räddningstjänsten larmades vid femtiden till en villabrand på Läckebyvägen i Läckeby norr om Kalmar. Det har i skrivande stund inte framkommit hur omfattande branden var eller om någon person kom till skada.

Sölvesborg: Bil börade brinna vid Ica

Räddningstjänsten larmades straxt efter midnatt till Ica i Sölvesborg där en personbil börjat brinna kraftigt . Enligt uppgifter ska fordonet ha stått nära husväggen men då detta var en tegelvägg så spred sig inte branden. Enligt polisen var bilen övergiven och hade stått parkerad vid butiken en längre tid så troligen har någon satt eld […]

Umeå: Person utsatt för grov misshandel

Polis larmades vid 23.40 på måndagskvällen till Ystarvägen på Ersboda med anledning av att en person skall ha blivit  utsatt för en grov misshandel av ett okänt antal gärningspersoner. Den misshandlade fördes i ambulans till sjukhus med okända skador. Ett vittne skall också blivit hotad i samband med händelsen. Polis jobbar vidare med målsägandeförhör samt vittnes förhör […]

Singelolycka utanför Ulva Kvarn

En singelolycka har inträffat norr om Ulva Kvarn, Uppsala. Det har inte framkommit om någon person har skadats vid olyckan och räddningsenheter är på väg till platsen.

Landskrona: Barn försvunna i Borstahusen

Polis arbetar just nu i området runt Borstahusen, där man söker efter två barn som försvunnit från sin hemadress under kvällen. Barnen försvann troligtvis från hemmet i vid ca 18:30. Barnen är en kille och en tjej, 6 och 10 år gamla. Kläder de kan ha på sig är svarta gummistövlar, lila/vinröd jacka, beige chinos, vit […]

Vindeln: Singelolycka på länsväg 363

En singelolycka inträffade ikväll på länsväg 363 mellan Vindeln och Åmsele. Enligt uppgifter ska en personbil har kört av vägen och voltat.

Vilhelmina: Försvunnen kvinna anträffad död

Uppdatering: Kvinnan som under förmiddagen anmäldes försvunnen i området Vojmsjölandet i Vilhelmina kommun är anträffad avliden. Hon hittades av polisens helikopter. Anhöriga är underrättade. Det finns ingen misstanke om brott uppger polisen.

Skövde: Trafikolycka på riksväg 26

En trafikolycka mellan flera fordon har inträffat på riksväg 26 norr om Skövde. Olyckan ska ha inträffat i höjd med Lunnahult. Utryckningsfordon är på väg till platsen.

Danderyd: Drunkningstillbud i Långängen

Räddningsenheter har larmats till Svanholmsparken i Långängen där en person uppges ha hamnat i vattnet. Personer försöker nu få upp den nödställde ur vattnet i väntan på räddningsenheter.

Vilhelmina: Försvunna jägaren anträffad död

Uppdatering: Den jägare som sedan ett par dagar varit försvunnen mellan Bäsksjö och Risträsk utanför Vilhelmina anträffades på middagen död. Polisen misstänker inget brott utan tror att mannen kan ha drabbats av plötsligt sjukdomsfall.

Vilhelmina: Kvinna försvunnen

Polis fick under förmiddagen in ett samtal om en kvinnan mellan 60 och 70 år som saknades sedan gårdagen vid Volmsjölandet, Vilhelmina.  Bland annat deltar en helikopter i sökinsatsen samt hundförare.

Byske: Singelolycka utanför Fällfors

En singelolycka har inträffat på Myrhedenvägen i Fällfors nordväst om Byske. Enligt uppgifter ska en bil voltat och blivit liggande på taket mitt på vägen. Räddningsenheter är just nu på plats och det är ännu oklart hur det gått för de som färdats i fordonet.

Ronneby: Explosion i lägenhet

Räddningsenheter är på väg till en bostadsfastighet på Lindblomsvägen i Ronneby där det ska ha inträffat någon form av explosion i en lägenhet. Uppdatering: Enligt uppgifter ska smällen ha orsakats av rökgaser i en lägenhet. När räddningstjänsten kom på plats kunde man konstatera att lägenheten som tillhör Migrationsverket haft objudet besök av flera personer som […]

Örkelljunga: Lastbil av vägen

En lastbil har kört av vägen och vält på länsväg 114 västar om Örkelljunga.  Det finns inga uppgifter om någon person har skadats vid händelsen men både ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen.

Högsby: Älgolycka på riksväg 34

En älgolycka har inträffat på riksväg 34 söder om Högsby. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om eventuella personskador.