Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Landskrona: En skadad i skottlossning

Flera samtal inkom ikväll om en skottlossning på Koppargården i Landskrona. Polis som kom till platsen hittar en skadad man. Mannen förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt. Brottsplatsen spärras av i avvaktan på tekniker och polisen arbetar på platsen med att samla in information om händelsen som initialt rubriceras som försök till mord.

Norrköping: Trafikolycka på E4

En trafikolycka har inträffat på E4 i höjd med Jursla norr om Norrköping. Olyckan ska ha inträffat i norrgående riktning och man kan räkna med begränsad framkomlighet. Enligt de första uppgifterna ska de som har färdats i fordonen själva ha kunnat ta sig ur.

Säter: Singelolycka på riksväg 70

En singelolycka inträffade på eftermiddagen på riksväg 70 straxt väster om Säter. En personbil ska ha kört in i vajerräcket. Det är oklart om någon person behövde transporteras till sjukhus.

Malmö: Lägenhetsbrand på Osbygatan

Räddningstjänsten larmades på eftermiddagen till en bostadsfastighet på Osbygatan i Malmö där det börjat brinna i en lägenhet. När man kom på plats rök det kraftigt från den aktuella bostaden. Det är inte känt om någon person kom till skada vid händelsen.

Östersund: Trafikolycka på E45

En tafikolycka har inträffat på E45 vid Lits Camping norr om Östersund. Tre personbilar ska vara inblandade i olyckan och samtliga personer ska själva ha kunnat ta sig ur. Räddningsenheter är på väg till platsen.

Västervik: Trafikolycka på E22

En trafikolycka har inträffat på E22 söder om Skedshult nära gränsen mot Östergötland. Olyckan ska ha inträffat i norrgående körfält och man kan räkna med mycket begränsad framkomlighet vid platsen.

Båstad: Brand i byggnad i Grevie

Räddningstjänsten har larmats till Tvärstigen i Grevie där det ska brinna i någon form av byggnad. Hur omfattande branden är finns ännu inga uppgifter om.

Kalmar: Försvunnen man i Smedby

Polisen letar efter en försvunnen man som försvann från en vårdinrättning på Ingelstorpsvägen i Smedby vid 10-tiden idag. Mannen är dement och har svårt att hitta hem. Signalement: Man, född 1949, ca 180 cm lång, smal, gråhårig, glasögon, svart mössa, svart skinnjacka och mörkgrå byxor. Det går bra att ringa polisen på 114 14 om […]

Arvika: Buss välte vid olycka

En buss välte på förmiddagen i samband med en trafikolycka påriksväg 61 utanför Chalottensberg. Enligt uppgifter ska en person ha skadats, hur allvarligt är inte känt. 

Sunne: Singelolycka på länsväg 241

En singelolycka inträffade vid femtiden på länsväg 241 i höjd med Annefors mellan Sunne och Munkfors. Det finns i skrivande stund inga uppgifter om skadeläget på de som färdats i fordonet.

Lönsboda: Singelolycka på riksväg 15

En singelolycka inträffat vid 03.30-tiden på riksväg 15 öster om Lönsboda nära gränsen till Blekinge. En person bil ska ha kört av vägen och hamnat i diket.

Mora: Brand i personbil

Räddningstjänsten larmades i natt till Tungärdsvägen på Sollerön utanför Mora där det börjat brinna i en fulltankad personbil. Enligt anmälaren skulle fordonet stå nära ett härbre.

Malmö: Rökutveckling i trapphus

Räddningstjänsten larmades i natt till en bostadsfastighet på Ängelholmsgatan i Möllevången där man hade mindre rökutveckling i ett trapphus. Vad som orsakat röken har inte framkommit.

Nybro: Singelolycka på riksväg 25

Ambulans och räddningstjänst larmades i natt till riksväg 25 mellan Nybro och Trekanten där det hade inträffat en singelolycka med en personbil. Det finns inga uppgifter om någon behövde föras till sjukhus.

Vingåker: Cyklist påkörd

Två cyklister fick i natt föras till sjukhus med okända skador efter att ha blivit påkörda av en personbil på länsväg 566 i höjd med Billsbro utanför Vingåker. För en av cyklisterna ska tillståndet vara allvarligt uppger polisen.