Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Malmö: Explosion i byggnad

Någon form av explosion har inträffat inomhus i en byggnad på Spånehusvägen i Sorgenfri, Malmö. Flera polispatruller samt även ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen. Uppdatering: Enligt ännu obekräftade uppgifter ska det vara vid en Pizzeria explosionen ska ha inträffat och det finns ännu inga uppgifter om någon person har skadats. Uppdatering: Ingen […]

Leksand: Singelolycka på Sågmyravägen

En singelolycka har inträffat på Sågmyravägen i Sågmyra mellan Leksand och Bjursås. Det är oklart om föraren som har färdats ensam i fordonet har kommit till skada och ambulans samt räddningstjänst är på väg till platsen.

Hallsberg: Singelolycka utanför Sköllersta

En singelolycka har inträffat på riksväg 51 straxt söder om Sköllersta utanför Hallsberg. Enligt uppgifter ska en person vara skadad och räddningsenheter är på väg till platsen.

Västerås: Grov misshandel

Flertalet polispatruller larmades ikväll till Skallbergsgatan med anledning av att en 27-årig man blivit slagen av en gärningsman som använde sig av ett tillhygge. 27-åringen är inte allvarligt skadad men kördes ändå upp till sjukhuset av ambulanspersonal. Gärningsmannen hann lämna brottsplatsen innan polisen hann till platsen. Sökandet efter gärningsmannen kommer att fortgå under kvällen. Brottet […]

Växjö: Singelolycka i Sandsbro

Ambulans och polis är larmade till Moränvägen vid Sandsbro, Växjö där en personbil uppges ha kört in i en container.

Filipstad: Trafikolycka utanför Nykroppa

Ambulans och räddningsenheter är på väg till riksväg 26 mellan Nykroppa och Storfors där det ska ha inträffat en trafikolycka med flera fordon inblandade.

Orsa: Lastbil av vägen utanför Noppikoski

En utlandsregistrerad lastbil har kört av vägen på E45 vid Kvarnberget Noppikoski.  Enligt anmälaren är lastbilen helt av vägen och den ensamma föraren är oskadd. En del av lasten har fallit ur lastbilen. Det är inte känt om det är begränsad framkomlighet men polis ska vara på väg till platsen.

Götene: Brand i villa

Ambulans och räddningstjänst har larmats till Häckgatan i Götene där det ska ha börjat brinna i en villa. Det finns ännu inga uppgifter om hur omfattande branden är då räddningsenheter precis kommit på plats.

Uppsala. Rån mot Net onNet

Minst två maskerade gärningsmän rånade på förmiddagen Netonnet i Stenhagen i Uppsala.Rånarna bar på pistolliknande föremål och flydde från platsen i ett fordon. Det är inte känt vad de fick med sig från platsen.

Katrineholm: Trafikolycka på Vingåkersvägen

En personbil har kört in i en plogbilen och därefter i en husvägg på Vingåkersvägen i Katrineholm. Räddningsenheter är just nu på plats och enligt uppgifter ska en person ha skadats.

Jönköping: Kökrock på Odengatan

En trafikolycka har inträffat på Odengatan vid trafikljusen i Jönköping. Enligt ännu obekräftade ska det handla om en kökrock  och det är ännu oklart om någon person ska ha skadats.

Ljungby: Singelolycka på Näsvägen

En singelolycka har inträffat med en personbil på Näsvägen i Ljungby. Två personer ska ha färdats i fordonet och båda ska ha kunnat ta sig ur och verkar ha klarat sig utan allvarligare skador. Ambulans och polis är på väg till platsen.

Vansbro: Singelolycka på E16

En singelolycka har inträffat på E16 mellan Vansbro och Äppelbo. Enligt de första uppgifterna ska ingen person ha skadats allvarligt vid händelsen.

Ronneby: Personbil in i träd

Ambulans och räddningstjänst kallades i natt till Risanäsvägen söder om Ronneby där det inträffat en singelolycka. En personbil ska ha kört av vägen och in i att träd.

Piteå: Singelolycka utanför Sikfors

En singelolycka inträffade i natt på länsväg 374 straxt söder om Sikfors nordväst om Piteå. Enligt uppgifter ska en personbil kört av vägen och voltat. Det finns i skrivande stund inga uppgifter om hur många som färdades i fordonet eller om någon kom till skada.