Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Nyköping: Misstänkt föremål på tågrälsen

Tågtrafiken är stoppad i Nyköping på grund av ett föremål på rälsen. Polisen fick information om att det låg ett föremål mellan tågspåren nära Nyköpings centralstation. När polisen kom till platsen fattades misstankar om att det eventuellt kunde röra sig om en sprängladdning. Polisen skickade en begäran till Trafikverket om att stoppa tågtrafiken till och […]

Helsingborg: Trafikolycka på Österleden

En personbil och en motorcykel kolliderade på förmiddagen på Österleden i Helsingborg. Motorcykelföraren fördes i ambulans till sjukhus med lindrigare skador. Föraren av personbilen klarade sig oskadd men chockades av händelsen uppger polisen.

Mark: Trafikolycka på länsväg 156

Ambulans och räddningstjänst har larmats till länsväg 156 straxt öster om Skene där det ska ha inträffat en trafikolycka mellan två fordon. Ingen person ska ha ådragit sig några allvarligare skador.

Halmstad: Trafikolycka på Södra vägen

En trafikolycka har inträffat mellan två fordon på Södra vägen i Halmstad. Ambulans och polis har precis kommit på plats och enligt ännu obekräftade uppgifter ska ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan.

Nyköping: Lastbil började brinna i Stavsjö

En lastbil började på morgonen att brinna på E4 vid avfarten till Stavsjö. Polis och räddningstjänst kallades till platsen och det är inte känt vad som orsakat branden.

Borlänge: Röklukt i flerfamiljshus

Räddningsenheter larmades i natt till en bostadsfastighet på Wallingatan där en boende kände röklukt men kunde inte lokalisera var det kom ifrån. De finns i skrivande stund inga uppgifter vad som orsakat rökulkten.

Mariestad: Brand i container

Räddningstjänsten larmades i natt till Kanalvägen i Lyrestad utanför Mariestad där det ska ha börjat brinna i en fristående container.

Boliden: Man knivskuren

Polis och ambulans larmades straxt före midnatt natten mot tisdagen till Södra Parkvägen i Boliden där en person ska ha blivit utsatt för en misshandel. Misshandeln ska ha inträffat i en lägenhet uppger polisen och den drabbade ska ha blivit utsatt för en knivskada. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och det är i nuläget […]

Härryda: Singelolycka på riksväg 40

En singelolycka inträffade sent ikväll på riksväg 40 vid Mölnlyckemotet. Det finns i skrivande stund inga uppgifter om någon person kom till skada vid olyckan men enligt Trafikverket ska det ha varit begränsad framkomlighet under räddnings och bärgningsarbetet.

Härryda: Misstänkt föremål på Landvetter

Ett misstänkt föremål har anträffats i avgångshallen på Landvetter flygplats.  Passagerarna har utrymts och området har spärrats av i väntan på bombtekniker.

Nacka: Båtolycka utanför Salsjö-Duvnäs

En mindre båt har kantrat utanför Segelklubben Måsungen i Nacka. Det är oklart hur många personer som befann sig i båten och räddningsenheter är på väg till platsen.

Falun: Singelolycka

Ambulans och räddningstjänst har kallats tilL Bruksgatan i Falun där det ska ha inträffat en singelolycka. Enligt de första uppgifterna ska ingen person ha skadats allvarligt vid olyckan.

Örebro: Drunkningstillbud i Svartån

En person har hamnat i vattnet i Svartån i höjd med Konserthuset i Örebro. Räddningsenheter är på väg till platsen och vittnet försöker nu få upp den nödställde.

Örebro: Drunkningstillbud utanför Kilsmo

Räddningsenheter har larmats till sjön Sottern utanför Kilsmo där det har inträffat någon form av drunkningstillbud.

Örnsköldsvik: Älgolycka på Brogatan

En personbil uppges ha kolliderat med en älg på Brogatan i Svedje. Ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen och det finns ännu inga uppgifter om någon person har kommit till skada.