Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Katrineholm: Lastbilsolycka på riksväg 55

En lastbil har kört av vägen på riksväg 55 straxt söder om Katrineholm. Föraren ska enligt de första uppgifterna ha tagit sig ur fordonet och det är oklart om denne har skadats.

Halmstad: Singelolycka på E6

En singelolycka har inträffat på E6 nära avfarten till Kvibille norr om Halmstad. Räddningsenheter är just nu på plats och det finns ännu inga uppgifter om hur det gått för de som färdats i fordonet.

Malung: Bil körde ini husvagn

En personbil körde vid 06.20 in i en husvagn på E16 i Yttermalung. Ambulans och räddningstjänst kallades till platsen och enligt det finns i nuläget inga uppgifter om någon person kom till skada vid händelsen.

Jönköping: Två skadade vid singelolycka

Vid 01.30-tiden larmades räddningstjänsten till en singelolycka på Björnebergsvägen i Jönköpings kommun i höjd med Björneberg. En personbil hade gått av vägen och kolliderat med ett träd. Två personer transporterades med ambulans till sjukhus.

Umeå: Brand på företag

Räddningstjänsten larmades ikväll till Volvo Lastvagnar i Umeå där det börjat brinna i en byggnad. Enligt uppgifter ska det branden börjat i ett fläktsystem. Ingen person ska ha kommit till skada vid händelsen.

Karlstad: Försvunnen person

Klockan 21.11 larmas polisen om en försvunnen 81-årig man. Mannen skall ha försvunnit från sin bostad i Kronoparken, Karlstad efter kl. 1700 190120. Mannen är ca 190 cm lång, rakryggad och smal. Han kan vara iklädd en blå mocka jacka. Brukar gå med rollator men den är inte med nu. Kontakta RLC Bergslagen via 114 14 […]

Säffle: Ladugårdsbrand utanför Nysäter

Räddningsenheter larmades ikväll till en gård norr om Nysäter utanför Säffle där det börjat brinna i en ladugård. Enligt uppgifter brann det kraftigt i byggnaden när man kom fram och minst ett 80-tal kor ska ha blivit kvar i byggnaden. Fler djur kom ut och springer nu i omgivningen och på vägarna. Trafikverket uppger att […]

Ljungby: Singelolycka på E4

En singelolycka har inträffat på E4 straxt norr om Lagan. Polis, räddningstjänst och ambulans har kallats till platsen där en bil kört in i mitträcket. Personen/personerna ska enligt uppgift vara ute ur bilen. Skade- och trafikläget är okänt. Olyckan har inträffat i norrgående körriktning uppger polisen.

Falköping: Singelolycka utanför Ullene

Ambulans och räddningstjänst har larmats till riksväg 47 straxt öster om Ullene utanför Falköping där det ska ha inträffat en singelolycka med en personbil. Trafikverket uppger att det just nu råder begränsad framkomlighet på platsen.

Ludvika: Singelolycka på riksväg 50

En singelolycka har inträffat på riksväg 50 nära avfarten till Ramshyttan mellan Ludvika och Borlänge. Om någon person har skadats är ännu oklart. Enligt de första uppgifterna ska fordonet kört av vägen och voltat.

Umeå: Brand i container

Räddningstjänsten larmades vid 07-tiden till Restaurang Garaget i Umedalen där det ska börjat brinna i en container. Hur branden har uppstått är ännu oklart och det finns inga uppgifter om det förelåg någon spridningsrisk.

Ystad: Brand i byggnad

Räddningstjänsten larmades vid 02.15-tiden till Stora Östergatan i Ystad där det ska börjat brinna i en byggnad som bland annat innehåller flera butiker. Hur omfattande branden är finns i nuläget inga uppgifter om men ett 10-tal räddningsfordon uppges vara på plats.