Archive for the ‘Riksnyheter’ Category

Malmö: En person skadad i större bråk

Polisens regionledningscentral tog ikväll emot ett flertal samtal om pågående bråk på Södra Förstadsgatan, i närheten av korsningen till Smedjegatan. Initiala uppgifter sade att 10-15 personer var inblandade i bråket och att någon var skadad. Polis och ambulanssjukvård larmades till adressen. Polispatrullerna anträffar en skadad man inne i en livsmedelsbutik, mannen är förd till sjukhus med […]

Hedemora: Rökutveckling i lägenhet

Räddningsenheter har larmats till Sexbovägen i Långshyttan där det ska vara rökutveckling från en lägenhet. Vad som orsakat röken är ännu oklart.

Mark: Död kvinna anträffad

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto En avliden kvinna har anträffats i Kinna. Omständigheterna är för närvarnade oklara och polisen har inlett en förundersöking gällande mord/dråp. Anhöriga är underrättade. Kvinnan har anträffats utomhus och platsen har spärrats av och kommer att undersökas av tekniker. Det finns i nuläget ingen gripen uppger polisen.

Norrtälje: Olycka utanför Grisslehamn

En olycka har inträffat på Grisslehamnsvägen mellan Grisslehamn och Tomta. Vid olyckan ska ett fordonen ha hamnat på taket. Det är ännu oklart om det rör sig om en singelolycka eller om flera fordon är inblandade.

Lidköping: Personbil fattade eld vid olycka

Foto: Torbjörn Axelsson En lastbil och en personbil kolliderade i natt på riksväg 44 straxt utanför Lidköping.  Ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. Vid olyckan fattade personbilen eld.  Några uppgifter hur det gått för de inblandade finns ännu vid 03.30-tiden inga uppgifter om.

Jönköping: Lastbil välte på riksväg 40

En lastbil välte i natt på riksväg 40 nära trafikplats Haga i Jönköping. Enligt Trafikverket uppstod det begränsad framkomlighet vid platsen i båda riktningar. Om någon person behövde föras till sjukhus är oklart.

Svedala: Bil in i träd

En personbil körde straxt före ett av vägen och in i ett träd på Hyltarpsvägen i Svedala. Det har i skrivande stund inte framkommit om någon person behövde föras till sjukhus.

Vara: Singelolycka utanför Stora Levene

Foto: Torbjörn Axelsson En singelolycka inträffade ikväll utanför Stora Levene. Ambulans och räddningstjänst larmades till platsen men det finns i skrivande stund inga uppgifter om någon person behövde föras till sjukhus.

Avesta: Personbil voltade

Foto: Torbjörn Wåhlin En singelolycka inträffade ikväll på riksväg 70 nära Rembo norr om Avesta. En personbil hamnade på taket. Föraren ska enligt uppgifter ha färdats ensam i fordonet och kunnat ta sig ur själv. Det är oklart om denne behövde föras till sjukhus.

Oskarshamn: 2-åring i drunkningstillbud

Polisens regionledningscentral fick på eftermiddagen in samtal om en försvunnen 2-årig pojke i Påskallavik. Polispatrull larmades ut till adressen.  Knappt 10 minuter senare får Polisen uppgifter från SOS Alarm om att en person är anträffad livlös i en mindre fiskdamm i närheten av 2-åringens försvinnandeplats. Dammen är belägen på en tomt. Det visar sig att personen […]

Mark: Personbil körde genom bommar

Foto: Joakim Eriksson / Agena Foto En personbil körde på morgonen genom bommarna på riksväg 41 utanför Horred där Viskadalsbanan går. Det finns inga uppgifter om att någon person kom till skada vid händelsen.

Halmstad: Inbrott i butik

Polis larmades straxt före halv tre till en glasögonbutik på Brogatan i Halmstad sedan larmet gick i butiken och även vittne ringt polisen. Ett brunnslock hade kastats in genom en glasruta och tjuvarna ska ha varit inne i butiken. En svart bil av combimodell försvann från platsen efter brottet. Polisen spanat i området men ingen […]