Ingen uppdatering av vår nyhetssida

Vi kommer från 15.00  idag och fram till torsdag 15:00 inte att uppdatera vår nyhetssida. Anledningen är att jag ska göra en utvärdering av vad detta innebär. Idag har de lokala tidningarna blivit bättre med att uppdatera sina blåljusnyheter och det har kommit upp många privata nyhetssidor också på internet. Så idag är behovet av vår nyhetssida inte så stort som förr innan alla lokaltidnignar började med dygnet runt uppdateringar som du gör idag och för oss tar det  en hel del tid av vårt arbete.
Då vi idag inte har någon lönsamhet på sidan och dessutom inte vill släppa på nyheterna för snabbt för att media som inte är våra kunder ska få tillgång till gratisnyhetstjänst så överväger jag därför att upphöra med denna sida och göra vissa nyhetsinlägg på vår Facebooksida med samma namn.  Men jag har som sagt inte beslutat mej helt och tänker därför göra en utvärdering om ett par dagar igen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.