Kulturen i affärscentrum


I det stora köpcentrumet Mirum, i Hageby Norrköping, finns idag ett par lediga affärsytor. Lite svåruppfattat så har en av dessa lokaler i samverkan mellan Mirum och Norrköpings Teaterkompani blivit en scen för dikt, teater och musik.


När vi passerade på torsdagskvällen så var det sång på programmet. Det var sångerskan Frida Hansson och Mats Gripenblads orkester som tolkade Bob Dylan!


Ett antal teaterföreställningar återstår att besöka för de intresserade och lördagen den 30 dec så blir det Johnny Cash-konsert. Johnnys vän Lasse Lindfors tillsammans med Goce Lamevski återkommer då med den uppskattade föreställningen som för 1,5 år sedan gavs i gamla fängelset.


Kulturen finns nära oss om man bara ser möjligheterna och de små skyltarna.

Text & foto Sven Åke Molund

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.