Helsingborg: Två anträffade skottskadade


Foto: Jan Emanuelsson / TOPNEWS
Polis kallades vid 22-tiden till Närlunda med anledning av samtal om skottlossning. På platsen anträffades två personer som är skjutna. Polisen hade en stor resurs i området som har påbörjat arbetet på platsen. Även Kriminaltekniker rekvirerades omgående. Polis skickades även till sjukhuset och har spärrat av ett område för att höja säkerheten där. Klockan 23.20 uppger polisen att en av de skjutna har avlidit.och den andra fördes i ambulans till sjukhus.

Uppdatering: Utredningsarbetet fortsätter på brottsplatsen som är avspärrad. Ett omfattande förhörsarbete pågår och kriminaltekniker kommer att påbörja sitt arbete på platsen.  Anhöriga till den avlidne mannen är underrättade. Den avlidne är 23 år gammal.  Den skadade mannen är 22 år gammal. Båda männen är kända av polisen sedan tidigare.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.