Uppsala: Två skadade vid skottlossning i Flogsta

Strax innan 21 på fredagskvällen så sköt en okänd gärningsman mot en grupp personer inne på en restaurang i stadsdelen Flogsta i Uppsala. Två personer träffades av skotten och vårdas för sina skador på sjukhus. Polisen vet inte hur omfattande deras skador är. Brottsplatsen spärrades av och polisens tekniker kommer att undersöka den. Gästerna på restaurangen har förhörts av polis.

En av de skottskadade personerna är utländsk medborgare. Han har ännu inte förhörts om det inträffade. Den andra skottskadade är en person boende i Uppsala. Det är flera skott som avlossats och polisen kommer under natten att påbörja tekniska undersökningar. Polisen fortsätter att jobba med utredningsåtgärder under natten uppger man vid 00.30-tiden.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.