Göteborg: Spårvagn och polisbil i krock

En spårvagn och ett polisfordon kolliderade ikväll vid Lorensberg. Olyckan har inträffat vid Kungsportsavenyn. Polis och ambulans kallades till platsen,  Polisens helikopter som var i tjänst har både filmat och fotograferat olycksplatsen. Enligt uppgift från platsen har en polisman förts från platsen till Sahlgrenska sjukhuset för kontroll. Den skadade polismannen klagade vid tillfället över smärta från revbenen. Polismannen kördes till sjukhuset av en annan polispatrull. I övrigt så finns inga uppgifter om personskador.   Olyckan kommer att utredas och överlämnas till åklagare alt. riksenheten för polismål. Det är för närvarade inte känt  vem som är vållande till olyckan, det kommer att klarläggas i utredningen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.