Falköping: Buss och lastbil i krock


Foto: Torbjörn Axelsson
En kollision mellan en buss och en lastbil inträffade straxt före halv tio på riksväg 46 straxt utanför Falköping. I bussen har det enligt uppgift från SOS befunnit sig ca 25 personer och i lastbilen så har varit lastad med djur, kalvar.  Enligt uppgifter från platsen så har ingen av bussens passagerare blivit skadade. Lastbilsföraren har dock fått skador och har fått hjälp med att komma loss ur hytten av räddningstjänsten, tillståndet i övrigt är inte känt.  Djuren verkar för närvarande även klarat sig bra. Det är helt stopp i trafiken förbi olycksplatsen. Polisen leder trafiken förbi olycksplatsen via Torbjörnstorp. Även en ambulanshelikopter har tillkallats. Möjligen har även en personbil varit involverad i händelsen, det är dock ännu oklart i vilken roll.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.