Malmö: Omfattande brand i Frihamnen

Det brinner i en större byggnad på Grimsbygatan i Frihamnen. Enligt initiala uppgifter är det kraftig rökutveckling från byggnaden. Polis, räddningstjänst och ambulanssjukvård larmades ikväll till adressen. Byggnaden inrymmer bl.a. restaurang och verkstäder. Branden är under kontroll och begränsad till en verkstadslokal uppger polisen. Orsaken till branden är i nuläget okänd.

Uppdatering kl. 22.10: Det brinner i batterier inomhus och räddningstjänsten låter branden fortgå under kontrollerade former. Röken betraktas som giftig men det sker ingen större rökspridning utanför byggnaden. Polisen har spärrat av området runt byggnaden för att hindra tillträde och för att allmänhet inte ska komma till skada.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.