Norrköping: Kvinna och man misshandlade varandra


Strax innan 23:30 larmades polis och ambulans till en lägenhet i området Marielund i Norrköping med anledning av att en kvinna ringde till SOS Alarm och sade att hon blivit skadad av en man som hon lever i en relation med.
När polisen kom till platsen kunde konstateras att både kvinnan och mannen hade skador som tillfogats dem med något vasst tillhygge. Polisen misstänker att de skadat varandra varvid båda greps, misstänkta för försök till dråp gentemot varandra. De båda misstänkta (tillika målsägandena), som är i 40-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus där de för närvarande vårdas under polisbevakning. Brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning uppger polisen vid 05-tiden.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.