Åstorp: En skadad i motorcykelolycka


Foto: Jan Emanuelsson / TOPNEWS
I Åstorp observerar civil motorcykelpolis en mc på rull som saknar registreringsskylt. Motorcykelpolisen kör efter och bevittnar då hur föraren av den skyltlösa mc-n kör i hög hastighet, och i bland även på fel sida vägen. På Vramsvägen på väg söderut ska motorcykelpolisen  stoppa föraren, och slår då på ljud- och ljussignal, samt ger stopptecken med handen. Mc-föraren väljer dock att inte stanna på polisens stopptecken, utan kör i hög hastighet i från platsen. Motorcykelpolisen släpper då denne, men fortsätter dock samma väg fram, och hinner på Söderåsvägen/Malmövägen uppfatta hur mc-föraren kör av vägen. Föraren, en 21-årig man, försöker därefter att springa från platsen, men motorcykelpolisen kan köra efter och stoppa honom. Ambulans budas till platsen, och han förs till sjukhus. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och drograttfylleri. Enligt Region Skåne ska mannens skador vara lindriga skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.