Malmö: Flera skadade i skottlossning


Foto: Fritz Schibli / FZ Webbfilm
Polis kallades ikväll till Drottninggatan i Malmö med anledning av en skottlossning utomhus. Det finns uppgifter på att flera personer är skottskadade. Polisen är på plats och säkrar en misstänkt brottsplats och förstärker upp säkerheten på sjukhuset i Malmö.  Ambulanssjukvård är på plats vid brottsplatsen och det finns uppgifter på att någon person redan har förts in till sjukhuset med privat bil.


Foto: Peo Möller / TOPNEWS
Uppdatering
:  Polisen önskar få in uppgifter om någon har sett eller hört någonting om händelsen. Det går bra att ta kontakt med någon av poliserna vid avspärningarna eller ringa 114 14. Vid akut information går det bra att ringa 112.

Det är fyra personer som är skadade. Skadeläget är okänt i nuläget. Kriminaltekniker är beställda till platsen. Ett omfattande förhörsarbete är påbörjat och polisen försöker få fram så mycket uppgifter som möjligt för att kunna komma vidare i utredningen skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.