Valdemarsvik: Brand i bostadshus i Gusum


Foto: Björn Persson
Larm inkom straxt efter elva på torsdagskvällen  om brand i ett bostadshus bestående av två våningar på Högalidsvägen i Gusum. Rökdykare har varit inne i fastigheten och konstaterat att ingen finns kvar inomhus. Arbetet koncentreras nu på släckning såväl utifrån som från utsida. Man har personal från Valdemarsvik och Söderköping samt yttre befäl från Norrköping på plats.
Uppdatering 00:30  Man har nu förstärkt med ytterligare personal från station Kvillinge i Norrköping då branden inte är under kontroll. Det brinner i taket och i konstruktionen och brandmännen arbetar nu frenetiskt med att begränsa detta uppger inre befäl på Räddningstjänsten Östra Östergötland.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.