Sidan uppdateras i mån av tid och möjlighet

Jag uppdaterar sidan av mån och tid av möjlighet. I natt lade jag en hel del viktigt åt sidan och beslöt mig för att uppdatera sidan så mycket jag hann då det var en ”lugn” natt då söndagsnätterna ofta är det och så var även denna natt.
Förutom det jag har hunnit skriva ut har det inträffat  drygt tio olyckor utan personskador,  några misshandelsfall, flera personrån, ett 20-tal larm om misstänkta bränder som varit automatlarm  och andra mindre händelser.  Vardagsnätter händer ofta mera och helgerna händer det betydligt mer.  Under helgen har jag haft koll på över 100 skogs och gräsbränder, ett 60-tal olyckor, ett 30-tal misshandelsfall, några våldtäktsförsök, osv osv….  Men jag prioriterar i första hand mina kunder och det gör att jag inte hinner uppdatera sidan lika mycket då den inte inbringar några inkomster.  Förr var vi flera som skötte nyhetssidan idag när jag börjat minska ner min verksamhet är det bara jag som uppdaterar sidan. Sedan sover jag några timmar om dygnet också vilket gör att det blir tomt på nyheter. Så nu vet ni anledningen till att det varierar på nyheterna på Wighsnews. Har du som läsare några funderingar så är du välkommen att maila till uffe@wighsnews.se
Men i fortsättningen fortsätter jag att prioritera allt viktigt och webbsidan får kommer efter det men som vanligt så uppdaterar jag den i mån av tid och möjlighet.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.