Åstorp: Man knivskuren


Foto: Jan Emanuelsson / TOPNEWS
Polis och ambulans skickades ikväll till Åstorp där en stickskadad man anträffats utomhus. Polispatruller arbetar initialt på platsen, bland annat med att försöka att lokalisera aktuell brottsplats och söka i området efter misstänkt gärningsman. Det finns i nuläget inga uppgifter om mannens skadeläge.

21.55 Mannen ska ha blivit knivskuren, men är vaken och talbar. Händelsen rubriceras som grov misshandel, och uppges ha föregåtts av ett bråk. Polispatruller arbetar fortsatt med att lokalisera brottsplats samt misstänkt gärningsman.

22.06 Den skadade mannen är i 40-års åldern. Polisen har nu gripit en man misstänkt för misshandeln. Ytterligare en person är gripen av polis, misstänkt för olaga hot i samband med händelsen.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.