Norrköping: Stort polispådrag vid misshandel

Polis kallades vid 11.30-tiden till Idrottsgatan i Ektorp med anledning av en misshandel. När polisen kom till platsen var den misstänkte gärningsmannen kvar i lägenheten.  Den person som inledningsvis skadats och var i behov av ambulans har förts till sjukhus för vård. Polisen har ingen kännedom om den personens skadeläge.

Foto: Ulf Wigh
I samband med att polis skulle ta sig in i lägenheten uppstod en situation då mannen inte ville medverka. Med anledning av den uppkomna situationen kallades flera polispatruller till platsen, inklusive förhandlare och poliser med förstärkningsvapen.

Foto: Ulf Wigh
Polis på plats meddelar att situationen är under kontroll vid 14.30-tiden. Mannen som befunnit sig i lägenheten belades med handfängsel och plåstrades om av ambulanspersonalen innan han  transporterades in till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

Foto: Ulf Wigh

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.