Malmö: Man skottskadad

Strax innan kl 02 ringer flera personer till polisen och larmar om vad man misstänker är skottlossning vid Per Albin Hanssons väg. Flera polispatruller åker till adressen och en brottsplats lokaliseras till parkeringsplatsen till ett köpcentrum, nära en snabbmatsrestaurang. Platsen spärras av kl 01.54 och tekniker samt specialsökhund beställs. Den skadade har skjutsats till sjukhus i privat bil. Polis åker dit för vidare informationsinhämtning samt håller vittnesförhör i anknytning till brottsplatsen.

Uppdatering: Tekniker är på plats kl 04.00 och fynd tas i beslag. En anmälan upprättas om försök till mord och utredningen får visa på potentiella samband med tidigare händelser. Inget samband kan i inledningsskedet konstateras eller uteslutas. Den skadade mannen är i 20-årsåldern.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.