Ludvika: Anträffad död

Samtal kom på eftermiddagen in till polisen från en man som anträffat vad han bedömde som rester av en människa i skogen mellan Bysjön och riksväg 66 vid Korsnäsberget i Grangärde. Polispatrull som undersökt platsen under eftermiddagen har konstaterat att det är kroppen av en människa. Eftersom omständigheterna kring dödsfallet är oklara, och det inte kan uteslutas att det begåtts ett brott har en förundersökning rubricerad som mord inletts. Det har uppskattats att kroppen har legat på platsen ca ett år. Platsen är avspärrad i avvaktan på att kriminaltekniker ska undersöka den under morgondagen.  Beslut har tagits om rättsmedicinsk obduktion, och resultatet av den blir en viktig vägledning i arbetet med att fastställa identiteten på kroppen. Kartläggning sker också av personer som anmälts försvunna skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.