Eskilstuna: Försvunnen person

Polis larmades på morgonen till Mälarsjukhuset med anledning av att en person avvikit från akutmottagningen. Personen, en 40-årig man, fördes till akuten i ambulans tidigt i morse för vård. Flera polispatruller söker just nu efter mannen inne på, och i anslutning till sjukhuset. Polisen behöver allmänhetens hjälp för att hitta mannen då han av läkare bedöms vara i akut behov av vård då han kan ha drabbats av inre blödningar.  Mannen sågs senast, vid 09-tiden, vid förlossningsavdelningen. Mannen var, när han avvek från akutmottagningen, klädd i blodiga sjukhuskläder. Polisen tar tacksamt emot tips som gör att mannen snabbt kan hittas. Tips tas emot på 114 14 eller genom att ta kontakt med polis på plats på sjukhuset.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.