Malmö: Bostad Beskjuten

Polis larmades vid 01.30-tiden till en bostadsadress i närheten av Beijers Park där en bostad blivit beskjuten. Enligt uppgift ska skott gått igenom rutor och in i bostaden. De boende ska ha legat och sovit och ingen person har träffats. Polis spärrade av runt bostaden och kriminaltekniker budas till platsen för en teknisk undersökning. Området söks också av med specialsökhund och patruller genomförde dörrknackning i området för iakttagelser och eventuella vittnesuppgifter i samband med händelsen.

Uppdatering: Den tekniska undersökningen av brottsplatsen var klar vid klockan 05, och i samband med det hävdes också avspärrningen. En förundersökning och försök till mord är inledd men det finns ingen gripen eller misstänkt.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.