Åtvidaberg: Man gripen för mordförsök


Klockan 04.28  fick polisen ett SOS-samtal om att en blodig man hade setts i Björsäter utanför Åtvidaberg. Flera polispatruller åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt.

Uppdatering: En kvinna i 65-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att hon utsatts för något som polisen rubricerar som försök till mord. Hon har allvarliga men ej livshotande skador Några närmare uppgifter om vad som ska ha inträffat kan polisen inte lämna, dels på grund av stora oklarheter så tidigt i utredningen och dels på grund av svårigheter att bedöma hur det kan påverka den viktiga utredningen av händelsen.

En man i 30-årsåldern är gripen av polisen som misstänkt för försök till mord. Mannen hade skador när han greps varför han också har förts till sjukhus med ambulans. Den drabbade kvinnan och den gripne mannen har en relation till varandra.  Polisen har spärrat av brottsplatsen för en kommande kriminalteknisk undersökning som kommer att ske snarast möjligt.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.