Malmö: Misstänkt skottlossning


Foto: Fritz Schibli / FZ Webbfilm
Polis och ambulans kallades vid 21.45 till Hårds väg med anledning av ett bråk utomhus. Det har skett en trafikolycka i anslutning till bråket och det finns initiala uppgifter på att det är tre bilar och en moped som är inblandade i olyckan. Det var mycket folk på platsen och polisen försöker spärra av ett större område för att polis och ambulanssjukvård skulle kunna arbeta ostört på platsen.

Det finns uppgifter på att en skottlossning har skett i närheten av olycksplatsen strax innan trafikolyckan. Platsen spärras av och specialsökhund (vapen) är beställd till platsen. Det finns inga uppgifter i nuläget att någon person har skadats i den misstänkta skottlossningen.  Polisen arbetar på platsen med att hålla förhör med vittnen för att få en god lägesbild över händelserna/brotten. Kriminaltekniker är beställda till platsen. I nuläget lämnas ingen ytterligare information om det pågående utredningsarbetet och eventuella brottsrubriceringar är inte kända i nuläget.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.