Norrköping: Kraftig källarbrand


Foto: Ulf Wigh / Mediabilden

Ambulanser samt räddningstjänst larmades vid 02.40-tiden till en bostadsfastighet på Bergslagsgatan där det var kraftig rökutveckling i ett trapphus. Det ska brinna i en källare på den aktuella adressen. Det är kraftig rökutveckling i hela trapphuset samt även i några lägenheter uppger räddningstjänsten när man kom på plats och man har två stationer på plats och har börjat att ventilera ut röken samt är på väg in i källaren för kontroll.


Uppdatering: 
 Man har nu rökdykare inne och det brinner kraftigt i källaren. Ventileringen av trapphuset fortskrider och ambulans finns på plats för att kontrollera om någon andats in rök. Det är ett hus bestående av åtta våningar och varje lägenhet måste undersökas. Trapphuset är kraftigt rökskadat och man har kallat ut personal som ska bistå lägenhetsinnehavarna om det blir tal om eventuell evakuering till tillfällig bostad.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.