Stockholm: Rån mot spelbutik

Efter ett rån av en spelbutik i Midsommarkransen har Polisen gripit 7 misstänkta personer som varit på flykt.  Ett överfallslarm inkom till Polisen vilket visade sig bero på ett butiksrån. Polisinsatsen pågår och det kan bli fråga om fler frihetsberövanden.

 

Hur man spelar online rätt var

Om du redan kan grunderna i hur man spelar blackjack och känner dig redo att börja spela online eller på din mobil, kommer den här steg-för-steg atikeln visa dig till hur man spelar blackjack på rätt sätt. Om du inte vet hur man spelar än bör du läsa artikeln om dream jackpot regler innan du sätter igång. Och är du en online spelare kommer du hitta många användbara tips nedanför.

Craps är ett tärningsspel som har en anrik historia och många anhängare runt om i världen. Oavsett om du spelar för att få en stunds förströelse i vardagen eller om du satsar på storvinsterna har craps rätt egenskaper för att kunna passa dig. Craps har fått ett rykte om sig att vara ett komplicerat spel – och visst finns här mycket material för den som tycker om att fördjupa sig i olika matematiska ekvationer och sannolikhetsläror. I grunden är dock ryktet om craps komplicerade regelverk något överdrivet. Faktum är att principerna i craps är enkla att uppfatta för vem som helst

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.