Laholm: Barn anträffat död

Under morgonen skickades polis och ambulans till en bostadsadress i Laholms kommun efter larm om ett dödsfall som inträffat i bostaden. Det är ett yngre barn som avlidit och då det finns oklarheter runt dödsfallet spärrades bostaden av för en kriminalteknisk undersökning. Denna har nu genomförts. Förutom den kriminaltekniska undersökningen har polis arbetat på platsen under dagen med dörrknackning och informationsinsamling.

I anslutning till händelsen hämtades två personer, en kvinna och en man in till förhör. Dessa har båda en relation till barnet. Dödsorsaken är inte känd och en rättsmedicinsk undersökning kommer att genomföras för att fastställa denna. De båda personer som hämtats till förhör är anhållna efter förhör av åklagare och båda är misstänkta för vållande till annans död.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.