Göteborg: 4-åring föll flera våningar

Polis, räddningstjänst och ambulans larmades ikväll till Rannebergen där det enligt uppgift skulle vara en 4 årig flicka som ramlat ned ifrån 7 våningen. När polisen kommer till platsen stämmer de inkomna uppgifterna om att en 4 årig flicka som av okänd anledning ramlad ned ifrån ett fönster på 7 våningen ned på ett plåttak som motsvarar våning 2. Det vill säga att flickan ramlat ned  5 våningar. Barnet är transporterad med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. Föräldrarna är  hämtade till förhör och förda till polisstation. De kommer att höras så snart det är möjligt. Polis på plats genomför dörrknackning i aktuell fastighet, lägenheten och anträffade platsen är avspärrad för teknisk undersökning skriver polisen på sin sida.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.