Mjölby: Man gripen för grov misshandel

En MC-polis skulle stoppa en motorcyklist för kontroll i de centrala delarna av Mjölby under middagen. Motorcyklisten vägrade stanna på polismans tecken och ett förföljande tog vid. Motorcyklisten körde vårdslöst och vid rondellen på Kungsvägen gick MC-polisen upp jämsides med den andre föraren för att identifiera denne. MC-polisen blev då prejad och körde omkull. Den andre föraren åkte från platsen. Föraren av motorcykeln, en man i 20-årsåldern, kunde identifieras och han hämtades in till förhör. Mannen misstänks i nuläget för försök till grov misshandel samt grov vårdslöshet i trafik. Motorcykeln har tagits i beslag. MC-polisen ska ha klarat sig utan fysiska skador skriver polisen på sin sida vid 19-tiden.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.