Västerås: Olaga frihetsberövande

Polisen fick vid 05-tiden in samtal om att två kvinnor och en man bråkade i ett bostadsområdet på Norra Skallberget.  Vid bråket mellan mannen och kvinnorna drog mannen in en kvinna i bilen och försvann från adressen. Den andra kvinnan lämnades kvar på plats.  Polisen har patruller ute för att söka mannen och kvinnan som är namngivna. Man söker av flera adresser för det är okänt vart mannen och kvinnan kan ha åkt. Har man gjort iakttagelser i samband med bråket på Norra Skallberget kan man ringa polisen på 114 14 eller maila till polisen.

Uppdatering: Personer som har varit inblandade i ärendet gällande människorov är anträffade klockan 12:17.  Den misstänkte är gripen och förhör ska ske så snart de kan med alla inblandade i ärendet.  I ärendet finns två målsägare och en  misstänkt för brott. Så snart förhören är genomförda kommer åklagare vid Åklagarkammaren att få fatta beslut i ärendet.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.