Malmö: Två män beskjutna


Polisens ledningscentral fick på måndagskvällen in samtal om att höga smällar ska ha hörts i området mellan Pildammsparken och Bellevueområdet. Polis skickas till plats för kontroll men ingen person anträffas skadad. Polisen spärrade av ett område på Vendelsfridsgatan där flera tomhylsor har hittats som nu kommer att analyseras av tekniker. Ingen person uppges ha skadats i händelsen.

Uppdatering:  Polisen har under kvällen fortsatt utredningsarbetet. Händelsen startade med att två män i 20-årsåldern larmar polisen att de blivit beskjutna av två för dem okända gärningspersoner som lämnat platsen. Ingen ska ha kommit till skada vid händelsen. Polisen har upprättat en anmälan om mordförsök. I nuläget är ingen person gripen eller misstänkt.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.