Finspång: ICA-butik utsatt för rån


Foto: Ulf Wigh
Polisen fick straxt före fyra på eftermiddagen in samtal från en livsmedelsbutik på Hårstorpsvägen om att ett butiksrån precis nyligen hade inträffat. En person ska ha varit inne i butiken och uppträtt hotfullt mot personal och på så sätt tillgripit kontanter av ett mindre, okänt belopp. Därefter försvann rånaren från butiken. Polisen har inlett en förundersökning om rån alternativt grovt rån. Polisen fortsätter arbetet med att säkra spår genom en kriminalteknisk undersökning, hålla vittnesförhör och även fortsatt spaningsarbete.

Polisen behöver ytterligare vittnesuppgifter och tips från allmänheten för att komma fram till vem som kan misstänkas för rånet. Personer som har gjort iakttagelser i närheten av Hårstorpsvägen ombeds att ta direktkontakt med polisen på plats eller ringa polisen på 114 14.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.