Linköping: Området Garnisonen har spärrats av


Området Garnisonen har spärrats av med anledning av ett misstänkt farligt föremål vid polisstationen.
 
Klockan 05.40 fick polisen uppgift om att ett föremål hade placerats utomhus i anslutning till polishusets reception på Brigadgatan 13 i Linköping. Polisen har gjort bedömningen att det inte går att utesluta att föremålet kan vara beskaffat så att det kan skada omgivningen.
 
Med anledning av att det är svårt att bedöma vilken fara föremålet kan utgöra har polisen spärrat av ett större område på Garnisonen. Avspärrningarna påverkar trafiken på Regementsgatan – Brigadgatan – Infanterivägen – Kompanigatan och inga obehöriga personer släpps in på Garnisonsområdet för närvarande.
 
Polisens nationella bombskydd är på väg till Garnisonen för att göra en bedömning av det aktuella föremålet.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.