Norrköping: Kvinna utsatt för misshandel


Polisen fick på middagen samtal om att en man av oklar anledning hade misshandlat en kvinna på Haga i Norrköping. En vän till kvinnan fanns på platsen och blev vittne till händelsen. De ska inte ha känt mannen sedan tidigare. Detta ska ha skett utomhus vid hållplatsen Hagagatan. Mannen hade sedan sprungit från platsen i riktning mot Marielund. Polisen skickade två patruller mot området.

En av patrullerna meddelade att de hade kontroll på en misstänkt gärningsman, nära Himmelstalundsvägen. Han är i 35-årsåldern. En polisplatrull har kört den drabbade kvinnan till sjukhus för kontroll. Hon ska preliminärt inte ha varit allvarligt skadad.
Polisen tog in den misstänkte för förhör till polisstationen. Patrullen bedömde sedan inte att det fanns skäl att gripa honom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.