Norrköping: Par stal två handväskor

Polisen fick på middagen samtal om stöld av två väskor i centrala Norrköping. Ett par hade blivit bestulna på varsin väska när de satt på en uteservering nära Spiralen. En kvinna hade kommit fram och pratat med dem och fått deras uppmärksamhet, medan en man stal två väskor. I den ena fanns det bland annat en surfplatta, mobiltelefon, bilnyckel, kontanter, m.m.. De bestulna upptäckte att väskorna var borta när kvinnan och mannen hade lämnat platsen. Polisen har letat efter gärningspersonerna med flera patruller, utan att hitta dem. En anmälan om grov stöld upprättas. Värdet på det stulna är oklart.

Signalement på kvinnan: 150-170 cm lång, mörkt axellångt lite lockigt hår, lite kraftig, glasögon, ålder cirka 50+, rund i ansiktet, mönstrad tröja. Signalement på mannen: cirka 160 cm lång, mörkt/gråsprångt hår.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.