Norrköping. Två villainbrott

Två inbrott i villor i Norrköping har skett under tisdagen uppger polisen. Ett inträffade i Skarphagen på eftermiddagen och det andra i Lindö ikväll.

Vid 14.30-tiden inkom samtal till polisen om att ett villainbrott precis hade upptäckts av en familj som kom hem efter att ha varit bort några timmar. Tjuven ska ha tagit sig in i huset genom ett källarfönster. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning är också genomförd för att om möjligt säkra spår. Det är väldigt rörigt i huset efter stölden och de boende har inte kunnat klara ut vad som saknas.

19.05 fick polisen in samtal om att boende i en villa i Lindö hade upptäckt att det varit inbrott i huset. Tjuven ska ha tagit sig in i huset genom ett sovrumsfönster och sedan stulit smycken och klockor. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld. En brottsplatsundersökning kommer att göras senare och i väntan på den har ett rum i huset spärrats av. Det är inledningsvis inte närmare klarlagt vad som stulits och värdet på det.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.