Finspång: Man misshandlad med yxa

Foto: Jennifer Karlsson

Polisen larmades vid 19.30 till en lägenhet i området Östermalm i Finspång med anledning av bråk i en lägenhet. En person uppgavs ha misshandlats.

19:48 var polispatrullen på plats i aktuell lägenhet. En skadad man anträffades och ambulans kallades in. Den skadade mannen har förts till sjukhus med ambulans. Enligt uppgifter ska mannen ha misshandlats med en yxa. Skadeläget är inte känt men mannen var vaken och talbar vid kontakt med polis.

Foto: Jennifer Karlsson

Uppdatering 22.02 Polisen har påbörjat en förundersökning gällande försök till mord. Lägenheten där brottet skedde har spärrats av och tekniker är beodrad till platsen. Polis på plats genomför dörrknackning. Ingen gärningsperson har ännu gripits.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.