Finspång: Inbrott i bostäder

Polisen tog vid 18-tiden emot en anmälan om ett inbrott i en bostad i området Östermalm. Någon eller några personer hade tagit sig in i bostaden genom ett fönster i sovrummet och stulit smycken. Värdet på det stulna godset är oklart. Polisen har varit på platsen och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Vissa avspärrningar har gjorts i väntan på att polisens tekniker ska göra en brottsplatsundersökning.

Klockan 19.22 larmades återigen polisen till ett inbrott, denna gången i en villa i området Östermalm. Någon eller några personer hade tagit sig in i bostaden genom att krossa en ruta till en dörr. Inbrottet upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem efter att ha varit borta en kortare stund. Polis har varit på platsen och en anmälan om grov stöld genom inbrott kommer att skrivas. Vissa avspärrningar har gjorts på platsen i väntan på att polisens tekniker ska göra en brottsplatsundersökning. Vid inbrottet ska kontanter och smycken till ett okänt värde ha stulits.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.