Norrköping: Grovt våldsbrott

Foto: Ulf Wigh

Polis och ambulans larmades ikväll till en bostad på Vattengatan i Norrköping med anledning av ett bråk. En svårt skadad man anträffades i lägenheten och fördes med ambulans till sjukhus. Ytterligare två män fanns där, båda greps.

Polisen påbörjade flera utredningsåtgärder: fastställa identitet på de inblandade, spärra av bostaden för teknisk undersökning, söka med hundpatrull efter eventuella spår i anslutning till fastigheten, knacka dörr i huset, etc. Den tekniska undersökningen är planerad att genomföras under torsdagen.

De båda gripna är i 40-årsåldern. Det finns ingen ny information att lämna om läget för den skadade mannen. Polisen arbetar efter teorin att det handlar om ett grovt våldsbrott, men det är oklart i nuläget skriver polisen vid 22.30-tiden

Uppdatering 06:25 Den skadade mannen är avliden och brottsrubricering i ärendet är mord skriver polisen på sin sida på morgonen. De två gripna är numera anhållna. Polisen har inte lyckats meddela anhöriga men har ändå valt att gå ut med brottsrubriceringen. I övrig kan ingen ytterligare information lämnas i ärendet. 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.