Habo: Grov misshandel

Polis och ambulans larmades ikväll med anledning av ett bråk mellan två personer på en adress i området Gunnarsbo. Enligt de första uppgifterna ska en person hade blivit misshandlad med ett tillhygge. Flera polispatruller beordrades till platsen.

När polis kom till platsen anträffades en skadad person. Personen var allvarligt skadad och har förts till sjukhus i ambulans. En person kunde gripas på platsen. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Brottsplatsen har spärrats av i väntan på att polisens tekniker ska komma till platsen.

Polisen har, och kommer att genomföra, sedvanliga utredningsåtgärder med anledning av att ett grovt brott har skett. Det finns i nuläget inga uppgifter om anledningen till brottet.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.