Svenljunga: Försvunnen man

Polisen söker efter en försvunnen man, iakttagelser önskas från allmänheten, Backabo.

Polis har under kvällen sökt efter en 86-årig man, Arne, som är anmäld försvunnen från sin bostad. Han sågs där senast vid klockan 21.00 under gårdagskvällen. Arne har en demenssjukdom, vilket gör att han inte hittar hem.

Han är ca 182 cm lång, normal kroppsbyggnad, har grått hår och grått skägg. Vid försvinnandet var han troligtvis iklädd svarta byxor, röd alternativt vinröd skjorta, svart skinnjacka och möjligtvis gummistövlar.
Mannen kan även bära en beige keps. Sökinsatsen efter mannen pågår strax norr om Backabo, Granåsen.

Uppdatering:Kl 21.00: Polisen beslutar om en sk särskild händelse. Det innebär att kommenderingschefen för händelsen kan disponera en större styrka från polisen och även enheter från övriga delar av regionen i sökandet.

Polisen är i behov av iakttagelser och tips från allmänheten i sökandet efter Arne. Dessa tas tacksamt emot via Polisens växel 114 14.

Anhöriga har godkänt att polisen går ut med ovan uppgifter.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.