Örebro: Man gripen för mordförsök

Polisen fick i natt samtal från en man som uppger att han har blivit skadad av en annan man i en lägenhet i Ladugårdsängen. Den skadade mannen, som är i 20-årsåldern, hade stickskador i överkropp och huvud. Hankördes till sjukhus av en polispatrull. Det är oklart hur allvarligt skadad mannen är men polisen kunde i vart fall prata med honom under natten.

En man, också han i 20-årsåldern, är frihetsberövad som misstänkt för mordförsök. Han blev frihetsberövad i anslutning till brottsplatsen. Polisen har hållit förhör med honom och en åklagare har beslutat att han ska vara fortsatt frihetsberövad och han är numera anhållen. Brottsplatsen är avspärrad och polisens kriminaltekniker kommer att göra en brottsplatsundersökning under dagen skriver polisen på sin sida

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.