Norrköping: Stölder från företag

Polisen har tagit emot anmälningar om stöld från två företag i området Butängen.

Från det ena företaget, på Fabriksgatan, har någon eller några personer slangat diesel från en större tank inne på företagets område. Gärningspersonerna har tagit sig in på företagets område genom att ta sönder ett staket. Det är i oklart hur mycket diesel som stulits. Polisen utreder händelsen som stöld och en brottsplatsundersökning kommer att utföras på platsen.

Från det andra företaget, på Rälsgatan, har någon eller några personer stulit delar från nio av företagets fordon. Stölderna har skett någon gång under natten. Det är i nuläget oklart exakt vad som stulits från fordonen. Polisen utreder händelsen som stöld och en brottsplatsundersökning kommer att utföras på platsen.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser i området. Den som har uppgifter att lämna ombeds ringa 114 14.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.