Norrköping: Vägrade stanna – Körde i diket

Foto: Ulf Wigh

En polispatrull skulle stanna och kontrollera en bil på Hjalmar Brantlings gata i Klockaretorpet. Föraren valde att inte stanna på polismans tecken utan fortsatte att köra. Efter en kort sträcka körde aktuell bil i diket och föraren sprang från platsen.

Foto: Ulf Wigh

Polisen sökte efter föraren i området. Det är inte känt om föraren fick några skador i samband med att bilen körde av vägen. I bilens baksäte satt två personer. Enligt deras utsago är det en tredje person som ska ha kört bilen och sprungit från platsen när bilen körde i diket. Polisens hund med hundförare har sökt av en intilliggande skogsdunge utan hitta någon person. De två personerna i bilen, båda män i 20-årsåldern, misstänkt vara påverkade av narkotika och får följa med för provtagning. Bilen har tagits i beslag och kommer att genomsökas skriver polisen på sin sida.

Foto: Ulf Wigh
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.