Helsingborg: Skottlossning

Polis och ambulans larmades på morgonen till Bårslöv med anledning av en uppringare som har hört en smäll. En misstänkt skottskada har upptäckts på en ytterdörr, i övrigt är omständigheterna kring händelseförloppet oklara. Polis spärrar av den misstänkta brottsplatsen, som skall vara i anknytning till en bostad, i väntan på tekniker och specialsökhund. I samband med att dörren beskjuts får en person en mindre sårskada i ett ben, troligtvis på grund av splitter, och förs till sjukhus för kontroll. Flera personer har befunnit sig i bostaden då händelsen sker och ärendet rubriceras initialt som försök till mord.

Polis knackar dörr i området för att försöka få fram mer information kring händelsen. Har du gjort några iakttagelser i området? Vänligen ring polisen på telefon 114 14.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.