Nyköping. Misshandel

Polis larmades till området Brandkärr med anledning av en misshandel där en person blivit misshandlad av två andra personer. Den skadade hade tillfogats skärskador och de två gärningspersonerna hade lämnat platsen till fots.

Polis åkte till platsen där den skadade befann sig samt till andra platser i området för att söka efter de misstänkta gärningspersonerna. Den skadade, en man i 20-årsåldern, har förts till sjukhus för vård.

Händelsen rubriceras som grov misshandel. Ingen person har ännu gripits missänkt för brottet.

Polisen eftersöker vittnen till händelsen som ska ha inträffat i området vid 16.40-tiden. Den som har gjort iakttagelser eller har tips gällande händelsen ombeds att ringa polisen på 114 14.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.