Norrköping: Biltjuv gripen

Polisen fick vid 22.30-tiden samtal om en pågående bilstöld i Klockaretorpet, Norrköping. Polis kom till platsen och bilen kördes iväg. Det blev ett kortare förföljande innan föraren av bilen stannade och sprang från platsen. På Kneippgatan fick polis stopp på mannen. Han gjorde kraftigt motstånd och blev sprejad med OC-sprej.
I samband med ingripandet skadades en polis som fördes till sjukhus för kontroll. Polisen bedömdes vara lindrigt skadad. Den misstänkte mannen greps och var initialt misstänkt för grovt våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Under natten tillkom brottsrubriceringen försök till mord. Han är också misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning Mannen är i 40-årsåldern. Vid kl 07.30 fanns det ännu inte något beslut om anhållande.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.