Nyköping: Poliser skadade vid biljakt

Polis skulle i natt stoppa ett fordon för kontroll i de centrala delarna av Nyköping. Föraren av fordonet stannade inte på polisens uppmaning utan körde iväg och ett efterföljande tog vid. Kort därefter kolliderade polisbilen med en lyktstolpe. Ambulans kallades till platsen och de två poliser som färdades i polisbilen fördes till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift ska de inte ha drabbats av allvarliga skador.
Den bil som inte stannade på polisens uppmaning hittades i närheten av platsen där polisbilen kolliderat. En person, en man i 30-årsåldern, fanns i anslutning av fordonet och denne greps. Mannen anhölls under natten, efter beslut av åklagare, misstänkt för försök till grov misshandel.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate