Kalmar: Person ihjälskjuten

Polisens regionledningscentral fick sent på söndagskvällen in flera samtal om höga smällar från områdena Funkabo och Berga. Flera polispatruller skickades till platsen. En person med skottskador anträffades utomhus på Funkabovägen, nära Norra Vägen. Ett område spärrades av i väntan på brottsplatsundersökning.

Klockan 02.42 uppgav polisen att platsen fortfarande var avspärrad och i nuläget oklart hur länge detta kommer vara. Delar av Funkaboskolan ligger inom det avspärrade området vilken kan påverka skolans verksamhhet under morgonen.

Polisen har informerat kommunen om detta och hänvisar föräldrar och elever att ta kontakt med skolan hur undervisningen påverkas. I övrigt utreds ärendet som mord och en yngre man har avlidit av sina skador. Anhöriga har blivit underrättade. Övrig information i ärendet kommer inte kunna lämnas under natten.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate