Norrköping: Två knivskurna i Hageby ikväll

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Två personer har under kvällen förts till sjukhus efter att ha blivit knivskurna nära Söderporten i Hageby. Det första larmet kom in klockan 21.30 och ambulans samt flera polispatruller skickades till platsen.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Bara några minuter senare inkom ytterligare ett samtal om att en skulle blivit knivskuren i närheten av första brottsplatsen. Ett större område spärrades av och två personer ska ha transporterats till sjukhus med oklara skador.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Uppdatering: Enligt uppgifter ska en vara lindrigt skadad medans den andra ska ha något allvarligare skador uppger en källa för Wighsnews. Det finns inga uppgifter om någon misstänkt person har frihetsberövats.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate