Norrköping: Biljakt på E22 i Hageby

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Tidigare ikväll fick Wighsnews in tips om att flera polispatruller åkte ut på E22 mot Hageby. Kontakt togs med polisen som uppgav att det enbart rörde sig om en fordonskontroll och möjligen kunde ett par polispatruller vara på plats men inget annat.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Wighsnews fortsatte dock in mot den aktuella platsen och fick strax efter uppgifter om att en bil stod i fel färdriktning och att en biljakt precis slutat på E22. Varför polisen inte ville upplysa om detta är dock oklart.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews
Foto: Ulf Wigh / Wighsnews.

På plats fanns flera polispatruller och även minst ett fordon från regionala insatsstyrkan. En person greps och är nu misstänkt för drograttfylleri.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Polisen misstänkte att någon kan ha kastat ut något från bilen under färden så poliser gick längs med mittremsan och sökte.

Foto: Ulf Wigh / Wighsnews

Uppdatering: Polisen uppger senare ikväll att två poliser ska ha klagat på nacksmärta efter att stoppet genomförts. En ambulans kallades därför till platsen för att göra en kontroll. Tidigare uppgavs att man inte behövde göra något plåtstopp då hastigheten var så låg. Så hur poliserna ådrog sig skadorna är oklart.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress and MasterTemplate